Duplex 250 τμ, Μοίρα, Πάτρα

Πάτρα
  • € 345.000
  • 5+
  • 250
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ & ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ

Τα ακίνητο περιλαμβάνει δυο μεζονέτες & έχει ανεγερθεί σε γωνιακό οικόπεδο, κοντά στο ΚΕΤΧ το 2001. Το κτίσμα από την μια πλευρά, έχει φάτσα σε πεζόδρομο & πλατεία. Διαθέτει όλες τις υποδομές, δηλ. φως, νερό, τηλέφωνο, υπόνομο και θέσεις γκαράζ. Οι δυο μεζονέτες αποτελούν εξωτερικά ένα ενιαίο επιβλητικό, μεγαλόπρεπες και μοντέρνο σύνολο.

Η μια μεζονέτα έχει ολοκληρωθεί και είναι κατοικήσιμη ενώ ή άλλη είναι ημιτελής, αποτελούμενη από τον εξωτερικό ολοκληρωμένο σκελετό και τα εσωτερικά χωρίσματα. Η κάθε μεζονέτα είναι εντελώς ανεξάρτητη και αυτόνομη με ξεχωριστή είσοδο, ξεχωριστή ταχυδρομική διεύθυνση, ξεχωριστό κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο, χώρο στάθμευσης κλπ.

Η ολοκληρωμένη μεζονέτα διαθέτει εξωτερικά διαμορφωμένη αυλή, με δέντρα, γκαζόν και αυτόματο πότισμα και εσωτερικά, στο υπόγειο ολοκληρωμένη κουζίνα, WC και ένα δωμάτιο/ξενώνα, στο ισόγειο σαλονοτραπεζαρία με μοντέρνο τζάκι & εντυπωσιακά ιταλικά πλακίδια, υποδομές κουζίνας, γραφείο με ec-Daikin inverter, & wc & στον όροφο, 3 Υ/Δ με ec- Di ,1 μεγάλο μπάνιο & 2 μπαλκόνια. (Το Υ/Δ των γονιών έχει βεστιάριο & εσωτερικό WC με βιτρό) Η ολοκληρωμένη μεζονέτα είναι 250 m2 (230 m2 κατοικήσιμοι χώροι και 20 m2 βοηθητικοί),

Η ημιτελής μεζονέτα, έχει στον δεύτερο όροφο σαλονοτραπεζαρία με πρόβλεψη για τζάκι, κουζίνα, γραφείο, WC & μεγάλη βεράντα που βλέπει βουνό- θάλασσα και όλη την Πάτρα, στον πρώτο όροφο, 3 Υ/Δ με μπάνιο, WC, αποθήκη & 3 μπαλκόνια, στο ισόγειο την είσοδο, 1 μεγάλο χώρο για γραφείο/γκαρσονιέρα & μικρή αυλή με γκαζόν και δέντρα & τέλος στο υπόγειο, χώρο ασανσέρ και γκαράζ, λεβητοστάσια και μια γκαρσονιέρα/γραφείο έτοιμη για χρήση. Η ημιτελείς μεζονέτα είναι 294 m2 ( 234 m2 κατοικήσιμοι χώροι και 60 m2 βοηθητικοί), εκ των οποίων 20 m2 είναι ήδη σε χρήση σαν γκαρσονιέρα/γραφείο.

Η τιμή για την έτοιμη μεζονέτα είναι 345.000 € (1380 €/ m2) & για την ημιτελή 175.000 € (600 €/ m2) & αντιστοιχεί μόνο στο κόστος κατασκευής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
225 ΙΑΤ - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 345.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή