Δυάρι Χρυσανθέμων, 4, Πολυτεχνιούπολη, Ζωγράφου

ΖωγράφουΧρυσανθέμων, 4
  • € 135.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Σχετικά με το Διαμέρισμα


Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος είναι εξαιρετική και δίνει την αίσθηση οτι το διαμέρισμα είναι μεγαλύτερο απο ότι ειναι στην πραγματικότητα. Ολα τα δωμάτια του είναι ευρύχωρα και έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι. Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν εύκολα και κοινωνικοποίηση αλλά και απομόνωση. Το σπίτι είναι διαμπερές, ευάερο, ευήλιο, και ήσυχο. Είναι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Μπροστά απο την πολυκατοικία (στο μπροστινό μπαλκόνι) υπάρχει μια μικρή νησίδα πρασίνου που, εκτός απο όμορφη θέα, προσφέρει και απόσταση απο τις τριγύρω πολυκατοικίες. Το σπίτι διαθέτει και ένα μικρότερο μπαλκόνι στο πίσω μέρος, στο οποίο υπάρχει πρόσβαση απο την κουζίνα. Αυτό το πίσω μπαλκόνι, εκτός απο αέρα και φως και πράσινη θέα στην κουζίνα, προσφέρει ιδιωτικότητα και ενδείκνυται για χρήσεις όπως μπάρμπεκιου ή έξτρα αποθήκη (επειδή το διαμέρισμα διαθέτει και πατάρι). Καθώς το διαμέρισμα δεν χρησιμοποιούταν σε τακτική βάση τα τελευταία χρόνια, χρήζει ανακαίνισης.

Σχετικά με την Περιοχή


Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική θέση όσο αφορά την περιοχή Ζωγράφου.
Είναι ακριβώς δίπλα στη βίλα Ζωγράφου (η οποία είναι ένα άλσος).
Απέχει 3 στενά απο την Πολυτεχνειούπολη και 5 στενά (προς την άλλη κατεύθυνση) απο την Πανεπιστημιούπολη που προσφέρονται για βόλτες και δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, κλπ.
Η περιοχή είναι ήσυχη αλλά και σε απόσταση περπατήματος (3 εώς 10 λεπτά εξαρτάται που θες να πας) απο όλα τα κεντρικά σημεία.
Με αυτοκίνητο βγαίνεις εύκολα και προς το κέντρο (πχ. Βασιλλίσης Σοφίας ή Χίλτον) και προς Παγκράτι/Καισαριανή, αλλά και προς Κατεχάκη και Περιφεριακή Υμμητού ή Αττική Οδό - όλα αυτά είναι σε απόσταση 5 λεπτών. Μια δυσκολία της περιοχής είναι το πάρκινγκ, το οποίο είναι δύσκολο παντού στο Ζωγράφου.
Τέλος, μια πολύ σημαντική εξέλιξη είναι οτι έχουν ξεκινήσει εργασίες για το Μετρό Ζωγράφου, το οποίο θα βρίσκεται στην πλατεία Αλεξανδρή (απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια).

Πιστεύουμε οτι το διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες ή/και φοιτητές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3861613 - 25/03/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης