Διαμέρισμα δεύτερος όροφος, Ζάππειο, Νίκαια Λάρισας

Νίκαια Λάρισας
  • € 8.000.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κέντρο, Ζάππειο: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 400τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως στον 2ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 8 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 2 είναι master, 2 κουζίνες, 1 σαλόνι, αποθήκη, 8 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1982, βαμμένο και διαθέτει θέα στο πάρκο, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, 2 θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από μάρμαρο & πλακάκι, σίτες, συναγερμό..Η σύγχρονη Οδός Ηρώδου Αττικού βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας και έχει πάρει το όνομά της από τον αρχαίο ρήτορα και ευεργέτη της Αθήνας Ηρώδη τον Αττικό. Η οδός οδηγεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην ανατολική κλιτύ του οποίου, στην περιοχή του σημερινού Παγκρατίου, ήταν τοποθετημένο το Μαυσωλείο του. Όταν έγινε η διάνοιξή της ήταν το απώτερο σημείο της τότε Αθήνας, μετά το οποίο ακολουθούσαν κήποι, περιβόλια και το ρέμα του ποταμού Ιλισού. Η οδός ξεκινά (βόρεια) από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και καταλήγει (νότια) στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, έναντι του Παναθηναϊκού Σταδίου. Είναι μονής κατεύθυνσης, το συνολικό της μήκος είναι περίπου 630 μέτρα και αποτελείται από τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα.

Αποτελεί το ανατολικό όριο του Εθνικού Κήπου. Επί της ανατολικής πλευράς βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είναι το επίσημο γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από το 1982. Στη συμβολή της με τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας βρισκόταν έως το 1961 η Αμερικανική Πρεσβεία, σε τετραώροφο νεοκλασικό κτίριο, στη θέση του οποίου έχει ανεγερθεί σήμερα πολυώροφη πολυκατοικία.

Η οδός Ηρώδου Αττικού είναι ο δρόμος με τις υψηλότερες εμπορικές τιμές κατοικιών στην Ελλάδα. Οι κατοικίες είναι μόνο υπερπολυτελή διαμερίσματα και στο δρόμο δεν υπάρχουν καθόλου καταστήματα. Ο δρόμος συνδέει τις συνοικίες του Κολωνακίου, ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, και του Παγκρατίου, μιας από τις πιο ιστορικές συνοικίες του κέντρου των Αθηνών.

Τιμή 8.000.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1655 Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή του Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας....Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με ένα τυπικό τίμημα Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. η θέση στο χάρτη είναι ενδεικτική της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο και όχι η ακριβής του θέση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1655 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 8.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή