Μονοκατοικία βίλα 200 τμ, Πατητήρι, Αλόννησος

Αλόννησος
  • € 680.000
    € 780.000(-12,8%)
  • 5+
  • 200
  • 3+
Περιγραφή
Μια υπέροχη βίλα προς πώληση στην Αλόννησο.

Η βίλα Μανόλια μπορεί να χαρακτηριστεί απλά ως εκπληκτική.

Αυτή η πολυτελής βίλα διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και σίγουρα θα ανταμείψει τους νέους ιδιοκτήτες σε θέματα πρακτικότητας και ευρυχωρίας.

Αυτή η εμβληματική ιδιοκτησία προς το παρόν νοικιάζεται κατα την καλοκαιρινή περίοδο καθώς οι σημερινοί ιδιοκτήτες επιλέγουν να μην το κατοικήσουν. Με βαριά καρδιά πωλείται αυτό το οικογενειακό σπίτι για να χρηματοδοτηθεί ένα άλλο έργο. Χτισμένη με αυστηρά πρότυπα με υλικά εκλεκτής ποιότητας, η βίλα διαθέτει μόνωση σε όλη την έκταση για να τη διατηρεί δροσερή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ζεστή εκτός εποχής. Το σπίτι είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο για κατοίκηση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου με ανοιχτά τζάκια, ξυλόσομπες και κεντρική θέρμανση πετρελαίου σε όλους τους χώρους. Αυτό θα έκανε μια ιδανική οικογένεια και φίλους να καταφύγουν στην Αλόννησο ή να απολαύσουν σούπερ ζωή όλο το χρόνο.

Το ακίνητο διαθέτει περιμετρικό τοίχο/φράχτη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Χτισμένη ανάμεσα στο παλιό χωριό της Αλοννήσου και το κεντρικό λιμάνι του Πατητηρίου, αυτή η κάπως επιβλητική βίλα είναι μια από τις καλύτερες του νησιού.

Μπαίνοντας στους χώρους, παρατηρείτε αμέσως ότι υπάρχουν περισσότερες από επαρκείς θέσεις στάθμευσης για τους ιδιοκτήτες μαζί με τους επισκέπτες, καθιστώντας το ιδανικό για διασκέδαση αν θέλετε. Ένας δρόμος εκτείνεται μπροστά στην πισίνα και το παράρτημα.

Οι κήποι είναι καλά διατηρημένοι και περιποιημένοι, αλλά έχουν χαμηλή συντήρηση και περιλαμβάνουν ελιές και αμπέλια ανάμεσα σε άλλα οπωροφόρα δέντρα.

Ανεβείτε μερικά σκαλιά στη μεγάλη σκεπαστή βεράντα με άφθονο σκιερό χώρο για να απολαύσετε το νοικοκυριό. επαινώντας στη βίλα συναντάτε την τεράστια ανοιχτή αίθουσα υποδοχής/καθιστικό, στα αριστερά μία πρακτική μεγάλη κουζινοτραπεζαρία, κατάλληλη για βασιλιά ή βασίλισσα. Ξύλινα παράθυρα και τεράστιες μπαλκονόπορτες δίνουν πρόσβαση στην μπροστινή βεράντα. Από την δεξιά πλευρά συναντάτε ένα διπλό υπνοδωμάτιο και ένα ευρύχωρο μπάνιο με τζακούζι, αποθήκη κάτω από τις σκάλες και πίσω πόρτα προς τους κήπους. Το δροσερό ανοιχτόχρωμο δάπεδο με πλακάκια του καθιστικού προσθέτει στην ευάερη ατμόσφαιρα αυτού του δωματίου. Ένα υπέροχο σκαλιστό μαρμάρινο τζάκι είναι ένα κομβικό σημείο.

Οι σκάλες σας ανεβάζουν σε ένα φωτεινό χολ με μια πόρτα που βγάζει σε ένα καλυμμένο εξωτερικό μπαλκόνι που θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο στο ύπαιθρο. Πόρτες οδηγούν σε δύο ακόμη υπνοδωμάτια με εκπληκτική θέα από τα σεβαστά μπαλκόνια τους. Τα μπάνια είναι καλά εξοπλισμένα και φινιρισμένα σε υψηλό επίπεδο.

Το κατάλυμα δεν σταματά εδώ, καθώς η βίλα απολαμβάνει ένα μεγάλο «Pool House» με ιδιωτικό μπάνιο. Αυτό το παράρτημα είναι εντελώς αυτόνομο και είναι ιδανικό για εφήβους, φίλους ή οικογένεια. Χτίστηκε αρχικά για χειμερινή διασκέδαση, με εντοιχισμένη κουζίνα και ενα μεγάλο μπάρμπεκιου. Αυτό το δωμάτιο μπορεί πλέον να φιλοξενήσει επιπλέον επισκέπτες ή να είναι ένα αυτόνομο παράρτημα με κεντρική θέρμανση και ξυλόσομπα.

Σε κεντρικό σημείο του κήπου μπορεί κανείς να κολυμπήσει στη μεγάλων διαστάσεων πισίνα ή να χαλαρώσει στο εξωτερικό ευρύχωρο τζακούζι.

Με εκπληκτική θέα στο παλιό χωριό και στη Σκόπελο, ανάμεσα στο παλιό χωριό (Χώρα) και στο κεντρικό λιμάνι του Πατητηρίου, ποτέ δεν είστε πολύ μακριά από τις ανέσεις και τις υπηρεσίες του νησιού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3870147 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή