Duplex Νεάρχου, Κέντρο, Σέρρες

ΣέρρεςΝεάρχου
  • € 240.000
  • 5+
  • 200
  • 3
Περιγραφή
Στην περιοχή του Αη-Γιάννη σε ένα προνομιακό οικόπεδο, με εκπληκτική απεριόριστη θέα, κατασκευάζεται μια αυτοτελής μεζονέτα, εξαιρετικής κατασκευής, που η κομψότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της. Η μεζονέτα διαθέτει αυλή-κήπο, θέση στάθμευσης και αναπτύσεται σε τρία επίπεδα, ισόγειο, 1ος όροφος, 2ος όροφος.
Το ισόγειο 70τ.μ. διαθέτει ένα δωμάτιο, μία αποθήκη, ένα μπάνιο με ντουζιέρα, ένα σαλόνι με προεγκατάσταση για κουζίνα. Ο 1ος όροφος 70τ.μ. διαθέτει ένα δωμάτιο-γραφείο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα, μια σαλονοκουζίνα με άμεση πρόσβαση στον κήπο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οικίας και στο μπαλκόνι του ορόφου, που βρίσκεται στο μπροστά μέρος της οικίας. Ο 2ος όροφος 60τ.μ. διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση στο μπροστά μπαλκόνι του ορόφου, ένα master-bedroom με πρόσβαση στο πίσω μπαλκόνι του ορόφου και δικό του δωμάτιο-βεστιάριο και ένα λουτρό με μπανιέρα.
Έχει εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης χαμηλού προφίλ, δάπεδο από πλακάκια, κατωκάσια από γρανίτη σε παράθυρα, πόρτες και μπαλκόνια, εσωτερική μόνωση ανάμεσα στα τούβλα του τοίχου (σάντουιτς), αλλά και εξωτερική μόνωση 7εκ. Κουφώματα αλουμινίου, βαρέου τύπου, γκρί με διπλά τζάμια ασφαλείας (άθραυστα) και ηλεκτρικά ρολά με τηλεχειριστήριο (somfy). Τέλος διαθέτει προεγκατάσταση για τζάκι στο ισόγειο και στον 1ο όροφο, καλωδίωση για συναγερμό, κάμερες, καλωδιακή κεραία σε κάθε δωμάτιο, καλωδίωση ηχείων στο σαλόνι και πολλά άλλα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3871047 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης