Δυάρι Κουκούλη Αντ., 3, Κέντρο, Μίκρα

ΜίκραΚουκούλη Αντ., 3
  • € 113.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • 1
Περιγραφή

Eξαιρετικό προνομιούχο οροφοδιαμέρισμα κοντά στο κέντρο του Τριλόφου, σε σχολεία, supermarket ,βενζινάδικο κλπ με άμεση πρόσβαση στο κεντρικό δρόμο. Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια ,τεράστια σαλοκουζίνα και ένα πολυτελώς ανακαινισμένο μπάνιο με εντοιχισμένο καζανάκι και ευρύχωρη ντουζίέρα.
Το ακίνητο είναι ριζικά ανακαινισμένο το 2022 με αυστηρά επιλεγμένα και εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Διαθέτει μεταξύ άλλων ηλεκτρικές τέντες στα δύο εμπρόσθια μπαλκόνια, διαφάνειες στο πίσω μπαλκόνι,πόρτα θωρακισμένη, σίτες ποιότητας ,τύπου κουρτίνας, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ιταλική κουζίνα με εντοιχιζόμενες κεραμικές εστίες και εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων, πολυτελή εργονομική νησίδα για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, πατώματα γρανίτη, συναγερμό και κάμερα στο μπαλκόνι, ατομικό φυσικό αέριο με λέβητα WOLF και σύνδεση με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο.
Το ακίνητο δεν χρειάζεται ούτε ένα ευρώ!
Πρόκειται για μία πραγματικά προνομιακή περίπτωση ακινήτου σε ανταγωνιστική τιμή για την ποιότητα των υλικών που διαθέτει .Ο ορισμός της προσιτής πολυτέλειας στο όμορφο προάστιο του Τριλόφου μόλις 17 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης για διαβίωση με ποιότητα ζωής.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3881279 - 19/01/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 113.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης