Μονοκατοικία βίλα Plaka Apokoronou, Apokoronos 73007, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςPlaka Apokoronou, Apokoronos 73007
  • € 1.000.000
  • 5
  • 205
  • 3+
Περιγραφή
Πολυτελής Βίλα 4 Υπνοδωματίων

Αυτή η πολυτελής βίλα στην Πλάκα Αποκόρωνα προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα στον κόλπο της Σούδας και μια μεγάλη ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης. Ο κήπος και ο εξωτερικός χώρος είναι όμορφα διαμορφωμένος και συμπληρώνουν την ευρύχωρη βίλα και την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Περιγραφή
Αυτή η όμορφη βίλα είναι πολύ καλά σχεδιασμένη και διαρρυθμισμένη, μεγιστοποιώντας το χώρο και την άνεση σε 3 επίπεδα.

Καθώς μπαίνουμε από την κύρια είσοδο της βίλας, βρίσκουμε ένα ευρύχωρο ενιαίο καθιστικό με μεγάλα παράθυρα, ένα όμορφο μπαλκόνι και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Σε αυτό το επίπεδο θα βρούμε επίσης ένα καλοσχεδιασμένο μπάνιο και ένα ευρύχωρο δίκλινο υπνοδωμάτιο με δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι που απολαμβάνει θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Στα δεξιά της εισόδου θα βρούμε ένα δεύτερο καλά σχεδιασμένο δίκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτικό ευρύχωρο μπαλκόνι με πέτρινη καμάρα. Η θέα από αυτό το μπαλκόνι είναι αυτή της πισίνας, της θάλασσας και των λευκών βουνών.

Στον πρώτο όροφο, βρίσκουμε το κύριο υπνοδωμάτιο με ένα μπάνιο με ντους και 2 φανταστικούς εξωτερικούς χώρους: ένα μεγάλο μπαλκόνι και μια πολύ μεγάλη βεράντα. Αυτό το επίπεδο προσφέρει αδιάκοπη και πανοραμική θέα στα βουνά στα αριστερά, στην πισίνα από κάτω και στον κόλπο της Σούδας ακριβώς μπροστά. Η ώρα του ηλιοβασιλέματος μπορεί να κόβει την ανάσα και πολύ ρομαντική από αυτό το επίπεδο.

Στο επίπεδο της πισίνας, έχουμε άμεση πρόσβαση στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο και στα διάφορα σημεία χαλάρωσης γύρω από το ακίνητο.

Αυτός ο όροφος είναι ο κόμβος του σπιτιού με μια ενιαία κουζίνα και καθιστικό. Η κουζίνα είναι φωτεινή, πλήρως εξοπλισμένη και εξοπλισμένη, οδηγεί σε μια ευρύχωρη φωτεινή τραπεζαρία και ένα σαλόνι που βρίσκεται μπροστά από τις γαλλικές πόρτες που ανοίγουν στον χώρο της πισίνας. Βρίσκουμε ένα ακόμη δίκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο σε αυτόν τον όροφο, με δικό του μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Αυτό το επίπεδο απολαμβάνει πολύ φυσικό ηλιακό φως από τα μεγάλα παράθυρα και διαθέτει επίσης βοηθητικό δωμάτιο/αποθήκη και ξεχωριστό WC.

Ο εξωτερικός χώρος αυτής της βίλας είναι πολύ καλά σχεδιασμένος και διαμορφωμένος με τοπικά δέντρα και φυτά, όπως ελιές, πορτοκαλιές και λεμονιές, γιασεμί και γρασίδι με φυσική περίφραξη θάμνων. Η άρδευση είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Υπάρχουν πολλοί ιδιωτικοί χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας και δύο χώροι μπάρμπεκιου, ένας από τους οποίους βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και ένας κοντά στις κύριες πύλες και το λιμάνι του αυτοκινήτου. Ένας από τους χώρους μπάρμπεκιου είναι πετρόκτιστος με ξυλόφουρνο και υπαίθριο μπαρ. Ο χώρος της πισίνας υπερχείλισης διαθέτει άφθονες επιλογές για ηλιοθεραπεία και σκίαση για να ικανοποιήσει το γούστο χαλάρωσης όλων.

Πρόσθετα

Αυτό το πολυτελές και καλά σχεδιασμένο ακίνητο ενισχύεται από έναν καλά διαμορφωμένο και όμορφα διαμορφωμένο κήπο. Ο κήπος αποτελείται από ώριμα δέντρα, χώρους με γρασίδι και γκαζόν και πλακόστρωτους χώρους, προσφέροντας πολλές επιλογές για καθίσματα. Υπάρχει ένα αυτόματο σύστημα άρδευσης για να κάνει τη συντήρηση εύκολη δουλειά. Ο χώρος γύρω από την πισίνα είναι πλακόστρωτος και κοντά στο γκαζόν, προσφέροντας πολλές επιλογές για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση. Η πισίνα είναι ιδιωτική και έχει άπειρο design. Είναι αυτοματοποιημένο και χλωριωμένο με αλάτι. Υπάρχει μια μεγάλη πέτρινη τραπεζαρία δίπλα στην πισίνα με κάλυμμα, προσφέροντας ένα υπέροχο διάλειμμα από τον ήλιο για τα γεύματα της ημέρας. Ακριβώς κάτω από την πισίνα, υπάρχει ένας επιπλέον χώρος κήπου με τοπικά δέντρα, συμπεριλαμβανομένων οπωροφόρων δέντρων. Στο πλάι της βίλας, υπάρχει ένα υπερυψωμένο κατάστρωμα, πολύ ευρύχωρο και ιδιωτικό, με θέα στον χώρο της πισίνας και με όμορφη θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, η βίλα διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένους χώρους μπάρμπεκιου που προσφέρουν μερικές ακόμη επιλογές για διασκέδαση. Για να συμπληρώσετε τη λίστα των υπαίθριων εγκαταστάσεων, αυτό το κατάλυμα προσφέρει ιδιωτικούς, κλειστούς και κλειστούς χώρους στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα.

Υπάρχει κλιματισμός σε όλη τη βίλα και υπάρχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο για το χειμώνα. Το ζεστό νερό παρέχεται από ηλιακή ενέργεια με ηλιακό/ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Όλα τα παράθυρα και οι πόρτες είναι με διπλά τζάμια και αλουμίνιο, με σίτες και ρολά ασφαλείας. Υπάρχουν συνολικά 4 υπνοδωμάτια, όλα με εντοιχισμένες ντουλάπες και ευρύχωρα ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Η βίλα διαθέτει 2 σαλόνια και μια ευρύχωρη βεράντα 30 τετραγωνικών μέτρων στο επάνω επίπεδο. Υπάρχουν εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές αποθήκευσης και δεξαμενή αποθήκευσης νερού. Η θέα στη θάλασσα είναι άφθονη σε αυτή τη βίλα, αλλά θα απολαύσετε επίσης τη θέα στο Λευκό Όρος από πολλές περιοχές. Το ακίνητο συνδέεται με WiFi, δορυφορική τηλεόραση, οικιακό νερό και αγροτικό νερό και προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο εσωτερικά και εξωτερικά. Στην πώληση περιλαμβάνονται και όλα τα λευκά είδη. Αυτή η βίλα βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις στην Πλάκα και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τις παραλίες της Αλμυρίδας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-102061 - 29/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
205 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή