Μονοκατοικία βίλα, νέα, 165 τμ, Τολό, Ασίνη

Ασίνη
  • € 480.000
  • 5
  • 165
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
TO242 Πολυτελής βίλα τριών επιπέδων, με θέα θάλασσα, στο λόφο του Τολού Αργολίδας | 165 τ.μ. | 480.000€

Η κατοικία αυτή βρίσκεται στο λόφο ενός από τα βασικά τουριστικά κέντρα της Αργολίδας, το χωριό του Τολού, τοποθετημένη σε οικόπεδο 2.000τ.μ., προσφέρει πανοραμική θέα του κάμπου που απλώνεται κάτω από το σπίτι, του Αργολικού κόλπου, των γύρω χωριών καθώς και των νησίδων του Τολού. Η οικία έχει δική της, ιδιωτική πρόσβαση.

Ισογειο
Το επίπεδο αυτό περιέχει τρία (3) υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων περιέχει ένα en suite μπάνιο. Όλα τα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση προς τον μεγάλο κήπο.

Πρώτος όροφος
Υπάρχουν δύο σημεία εισόδου στο επίπεδο αυτό. Η πρώτη είσοδος, η κεντρική, που βρίσκεται δίπλα στο εξωτερικό parking του σπιτιού, οδηγεί σε έναν ανοιχτό, ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας που ενώνεται με τη βεράντα που προσφέρει την πανέμορφη θέα της περιοχής. Η δεύτερη είσοδος, δίνει πρόσβαση στον κήπο.

Δεύτερος όροφος
Το τρίτο επίπεδο της βίλας περιέχει το master υπνοδωμάτιο, το οποίο περιέχει en suite μπάνιο και μεγάλες βεράντες, οι οποίες βλέπουν προς τον κάμπο και τη θάλασσα. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει επίσης πατάρι, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος.
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του τρίτου επιπέδου της βίλας είναι το γεγονός ότι είναι φανερό το ξύλο της οροφής στο εσωτερικό του σπιτιού, γεγονός που προσδίδει στο χώρο μία αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

Εξωτερικά
Ο κήπος μπορεί να διαμορφωθεί, σε συνεννόηση με τον κατασκευαστή, ώστε να περιλαμβάνει πισίνα, ενσωματωμένο μπάρμπεκιου και κάποια διαμόρφωση του τοπίου (σημειώστε ότι αυτό περιλαμβάνεται στην τιμή). Ο προσανατολισμός της οικείας είναι Νοτιο Ανατολικός και προσφέρει φωτεινότητα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και την πανέμορφη θέα της ανατολής του ηλίου από τη θάλασσα.

Λοιπά χαρακτηριστικά
Ηλιακός θερμοσίφωνας, δάπεδο από πλακάκι, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, εσωτερική μαρμάρινη σκάλα, parking, κήπος, μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, φωτεινό, δυνατότητα διαμόρφωσης χώρων με τον τρόπο που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης (δημιουργία γραφείου, playroom, γυμναστηρίου κτλ.) Χώρος στάθμευσης, πισίνα, χώρος μπάρμπεκιου / πλακόστρωτο και landscaping.

Αποστάσεις:
Θάλασσα (Παραλία Τολού): 2.000 μ
Κέντρο χωριού (Τολό): 2.000 μ
Ναύπλιο: 10.000 μ

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικό γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου
Ασπασία Αθηναίου | info@propertyshop.gr | +30 694 5154 189

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TO242 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή