Μονοκατοικία βίλα Leoforos Artemidos 42, Artemida 19016, Κέντρο, Αρτέμιδα (Λούτσα)

Αρτέμιδα (Λούτσα)Leoforos Artemidos 42, Artemida 19016
  • € 540.000
  • 5+
  • 175
  • 2
Περιγραφή
Βίλα 4 Υπνοδωματίων Προς Πώληση στην Αρτέμιδα

Πρόκειται για ένα ακίνητο 175 τετραγωνικών μέτρων που ολοκληρώθηκε το 2019 και αποτελείται από 3 ορόφους με 4 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Βρίσκεται στην Αρτιμίδα, μόλις μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας.

Περιγραφή
Πρόκειται για ένα ακίνητο 175 τετραγωνικών μέτρων που ολοκληρώθηκε το 2019 και αποτελείται από 3 ορόφους. Είναι μια πλήρως κλιματιζόμενη βίλα με ενδοδαπέδια θέρμανση, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 ανοιχτές κουζίνες με σαλόνι και μπαλκόνια τριγύρω, από όπου μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων τον όμορφο κήπο με την πισίνα. Για στιλιστικούς λόγους, οι εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών μονάδων τοποθετήθηκαν στην οροφή και όχι στους εξωτερικούς τοίχους. Αυτό κάνει το θέαμα πιο όμορφο και τον θόρυβο του φόντου πιο ευχάριστο. Όλα τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικά ρολά και σίτες. (ALUMIL) Υπάρχουν συνδέσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα στην ταράτσα του σπιτιού, ώστε τα συστήματα να μπορούν να συνδεθούν ανά πάσα στιγμή. Εξωτερικά υπάρχουν συνολικά 8 κάμερες ασφαλείας, οι οποίες παρακολουθούν επίσης τον δρόμο και τον χώρο εισόδου. Σε όλο τον κήπο έχουν τοποθετηθεί καλώδια για τη σύνδεση των jukebox. Το σύστημα εξωτερικού φωτισμού λειτουργεί με αισθητήρες και σβήνει αυτόματα με το ξημέρωμα. Υπάρχουν συνδέσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα στην ταράτσα του σπιτιού, ώστε τα συστήματα να μπορούν να συνδεθούν ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει επίσης ένα μικρό δωμάτιο πλυντηρίων με πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο στην οροφή. Το υπόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωριστά καθώς μπορεί εύκολα να διαχωριστεί από το υπόλοιπο σπίτι. Το υπόγειο προς το παρόν ενοικιάζεται με επιτυχία μέσω Airbnb.

Η πισίνα έχει μέγεθος 3×5 μέτρα και έχει πρόσφατα εγκατεστημένο τζετ γυμναστικής (χωρίς αντλία). Υπάρχει επίσης μια γεώτρηση που χρησιμοποιείται για το πότισμα των φυτών και της πισίνας.

Ο κρυφός φωτισμός στο σαλόνι και την κουζίνα δίνουν μια πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα. Μια δεύτερη σύνδεση καμινάδας εγκαταστάθηκε στο υπόγειο ώστε να μπορεί να συνδεθεί μια νέα καμινάδα εκεί.

Υπάρχει εσωτερικό σύστημα τηλεφώνου στη βίλα, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο σαλόνι υπάρχει ήδη ένα προεγκατεστημένο σύστημα στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε έναν προβολέα για συναρπαστικές βραδιές βίντεο.

Στο ακίνητο υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα.

Το WIFI είναι διαθέσιμο σε όλο το σπίτι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-99028 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή