• € 1.650.000
  • 2.000
Περιγραφή
Το Ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ζαρούχλα Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας, σε υψόμετρο 1050 μέτρων και σε απόσταση 200 μέτρων από το πανέμορφο δάσος μαύρης ελάτης, ενώ είναι κτισμένο σε ένα από τα καλύτερα σημεία του χωριού με απίστευτη θέα στο βουνό. Η Ζαρούχλα απέχει 37 χλμ από την παραλία της Ακράτας, 36 χλμ από τα Καλάβρυτα και 18 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων.
Το κτιριακό συγκρότημα έχει επιφάνεια 2.000 τμ και εκτείνεται σε τέσσερα (4) επίπεδα:
Υπόγειο -Ισόγειο -Α όροφος & Β όροφος.
Υπάρχει δε υπόλοιπο δόμησης 750 τμ., δοθέντος ότι , το συνολικό εμβαδόν του Ισογείου και των Α και Β ορόφων - το οποίο και υπολογίζεται για τη δόμηση- είναι 1.250 τμ.
Όλο το συγκρότημα, είναι κτισμένο με εξωτερικούς πέτρινους τοίχους, ξύλινα ενεργειακά κουφώματα και ξύλινη κεραμοσκεπή.
Πρόκειται για Ξενοδοχείο κλασικού τύπου 3 αστέρων (Γ΄ Κατηγορίας ) και διαθέτει εικοσιένα (21) ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτια, όλα με τζάκι και θέα στο βουνό, το δάσος της μαύρης ελάτης και το καστανόδασος, ενώ δυο (2) από αυτά είναι και για ΑΜΕΑ.
Στο Υπόγειο υπάρχουν όλες οι βοηθητικές εγκαταστάσεις, όπως αποθήκη τροφίμων, ιματισμού, πλυντήρια, WC και δωμάτια προσωπικού καθώς και ο χώρος του λεβητοστασίου και η αποθήκη καυσίμων. Το υπόγειο έχει άμεση πρόσβαση στο μεγάλο Parking του Ξενοδοχείου από τούνελ εισόδου, με γκαραζόπορτα, από όπου μπορούν να μπουν και αυτοκίνητα μέσα σε αυτό. Τέλος, στο υπόγειο υπάρχει και υπό διαμόρφωση χώρος για διεξαγωγή Συνεδρίων χωρητικότητας 70 ατόμων με θέρμανση και εξαερισμό.
Στο κτίριο λειτουργεί μεγάλο ασανσέρ OTIS για όλους τους ορόφους και είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο ώστε να χρησιμοποιείται και από ΑΜΕΑ.
Το Ξενοδοχείο διαθέτει: ι) μηχανογραφικό σύστημα στην Reception και χρησιμοποιεί δικά του πλυντήρια, στεγνωτήρια & σιδηρωτήρια MIELE για το πλύσιμο του ρουχισμού και ιι) Η/Ζ με αυτόματη μεταγωγή και επιτήρηση της ΔΕΗ σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, εξυπηρετώντας όλες τις λειτουργίες του.
Η θέρμανση του Ξενοδοχείου και η παροχή ζεστού νερού χρήσης γίνεται με Pellet & με πετρέλαιο θέρμανσης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει άνετο εξωτερικό Parking για όλους τους φιλοξενούμενους, στο οποίο μπορούν να εισέλθουν και να σταθμεύσουν ακόμα και μεγάλα εκδρομικά λεωφορεία. Επίσης, στο Ισόγειο του κτιρίου υπάρχει, εξωτερικά, μεγάλη πλακόστρωτη βεράντα, και εσωτερικά, καθιστικό με μεγάλο τζάκι, χώρος υποδοχής και Bar, αίθουσα πρωινού-εστιατόριου
(τραπεζαρία) καθώς και ιδιαίτερα ευρύχωρη και άρτια εξοπλισμένη κουζίνα που εξυπηρετεί τα πρωινά και τα γεύματα ενώ, υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης μέχρι 300 ατόμων σε περίπτωση μεγάλων εκδηλώσεων.
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 1.650.000
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3898543 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
2.000 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.650.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία pellet
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή