Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 383 τμ, Δροσιά, Ανθηδώνος

Ανθηδώνος
  • € 1.100.000
  • 5+
  • 383
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
H πολυτελής παραλιακή βίλα βρίσκεται σε ένα φανταστικό αγροτεμάχιο 4746τμ στην Ανθηδώνα στην Εύβοια σε κεντρική τοποθεσία στην Ελλάδα και μόλις 90 χλμ. Από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.

Αυτό είναι πραγματικά ένα σπάνιο ακίνητο λόγω της θέσης του που βλέπει προς τον βορειοανατολικό κόλπο της Εύβοιας σε μια παραλία που αν και δημόσια, λόγω του βραχώδους σχηματισμού του μετατρέπεται στην ουσία σε ιδιωτική, αφού επιτρέπει λίγους επισκέπτες, κυρίως τους κατοίκους των βιλών, να έχουν πρόσβαση σε αυτή.

Η κάτοικοι των βιλών μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπέροχη αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα και ρηχά νερά, μέσω σκάλας.

Αυτή η βίλα τα έχει όλα, από έναν προσεκτικά περιποιημένο κήπο έως τον εξαιρετικό εσωτερικό σχεδιασμό που διαθέτει επιλεγμένα έπιπλα υψηλών προδιαγραφών.

Η βίλα έχει δύο επίπεδα και δύο εισόδους. Η βόρεια πλευρά, στο πλάι της πισίνας διαθέτει 2 σαλόνια και ένα τζάκι, τραπεζαρία, δωμάτιο μελέτης, κουζίνα με μικρό χώρο αποθήκευσης και 2 υπνοδωμάτια προσωπικού.
Διαθέτει τουαλέτα επισκεπτών, αποθήκη 75τμ, το λεβητοστάσιο και το δωμάτιο πλυντηρίων.

Στη νότια πλευρά, στο ισόγειο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με τζάκι και ένα μπαλκόνι 26τμ με την πιο εκπληκτική θέα προς την πισίνα αλλά και τη θάλασσα.

Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει έναν προσεκτικά περιποιημένο κήπο με διάφορα δέντρα και λουλούδια που καλύπτει ολόκληρο το οικόπεδο από άκρη σε άκρη, μια τηλεχειριζόμενη κεντρική πύλη με κάμερες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού, 4 ειδικές θέσεις στάθμευσης συν έναν μεγάλο δρόμο, μια ξύλινη παιδική χαρά, γήπεδο τένις που λειτουργεί και ως γήπεδο μπάσκετ, χώρος μπάρμπεκιου με μικρή κουζίνα, υπέροχη ιδιωτική εκκλησία για εκδηλώσεις όπως γάμους, τρεις ξεχωριστές σκιερές βεράντες με ξύλινες πέργκολες, πισίνα 68τμ με ξύλινες καρέκλες ηλιοθεραπείας και ψηλό φυσικό φράχτη που καλύπτει τα πάντα από ανεπιθύμητα αδιάκριτα μάτια παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια.

Για θέρμανση διαθέτει καυστήρα πετρελαίου και μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά σε κάθε όροφο. Επιπλέον υπάρχουν μονάδες κλιματισμού για θέρμανση και ψύξη σε όλους τους χώρους και όλα τα δωμάτια.

Διαθέτει υψηλής ταχύτητας Wi-Fi σε όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Διαθέτει σύστημα συναγερμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ενώ το σύστημα ασφαλείας ολοκληρώνουν οι κάμερες ασφαλείας.

Διαθέτει θερμομωνοτικά κουφώματα με διπλά τζάμια για προστασία από την ζέστη και το κρύο. Τα παράθυρα διαθέτουν σήτες.

Οι ανακαινίσεις πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση, οι οποίες διατηρούν αυτή τη βίλα σε κατάσταση καινούργιας, όπως την ημέρα που χτίστηκε αρχικά. Υπάρχει προσωπικό που διατηρεί το σπίτι καθαρό και τον κήπο καλά διατηρημένο.

Εάν σκέφτεστε ένα ονειρικό σπίτι στην Ελλάδα, αυτή η βίλα συνδυάζει μια εξαιρετική τοποθεσία με αμμώδεις παραλίες και κρυστάλλινα νερά, μια ώρα με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, 5 λεπτά από την κύρια πόλη της Χαλκίδας, τότε είναι προφανές ότι αυτή είναι η ιδανική επιλογή για ποιότητα ζωής που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-390102 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
383 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή