Μονοκατοικία βίλα 150 τμ, Βυζίτσα, Μηλιές

Μηλιές
  • € 450.000
  • 5+
  • 150
  • 3
Περιγραφή
Αυτό το υπέροχο σπίτι ολοκληρώθηκε το 1995. Το ακίνητο βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο (620 μ. πάνω από τη θάλασσα) του οικισμού της Βυζίτσας, στις παρυφές αυτού του πολύ γραφικού χωριού του Πηλίου. Περιβάλλεται από οικόπεδο 4074τ.μ. Από αυτά τα 160τμ είναι εντός των ορίων της Βυζίτσας και τα υπόλοιπα είναι εκτός των ορίων του χωριού.

Το ίδιο το σπίτι καλύπτει συνολική επιφάνεια 150τμ και περιβάλλεται από 300τμ πλακόστρωτες αυλές με πολλούς εξωτερικούς καθιστικούς χώρους.

Διαθέτει ενιαίο χώρο τραπεζαρίας, δύο μεγάλους χώρους καθιστικού, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται στο υψηλότερο υπερυψωμένο επίπεδο, με θέα στο χαμηλότερο σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια (ένα με δικό του τζάκι και ένα στο διακριτικό ημιώροφο, παραδοσιακό «χαγιάτι»), 2 μπάνια, 2 τζάκια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα-τραπεζαρία. Κεντρική θέρμανση πετρελαίου με μονάδες σε κάθε χώρο. Το ακίνητο επωφελείται επίσης από ένα ξεχωριστό πέτρινο κτήριο 15 τμ εντελώς ανεξάρτητο το οποίο διαθέτει δικό του μπάνιο και κουζίνα, καθώς και το μπόιλερ.

Η πρόσβαση με αυτοκίνητο γίνεται μέσω ιδιωτικού δρόμου. Το ακίνητο έχει πρόσφατα στεγανοποιηθεί από την υγρασία και είναι φρεσκοβαμμένο, με όλα τα κουφώματα επισκευασμένα και βαμμένα. Το ακίνητο έχει 23 παράθυρα συνολικά, με 6 από αυτά να είναι μικρά, γραφικά, με χρωματιστό μολυβένιο γυαλί. Το σπίτι ακολουθεί την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την πέτρινη στέγη από πλάκες Πηλίου.

Τι κάνει αυτό το ακίνητο μοναδικό από αρχιτεκτονική άποψη;
Είναι ότι διαθέτει τέσσερα επίπεδα λειτουργικών χώρων κάτω από τα εμφανή δοκάρια της στέγης .

Αυτό το σπίτι περιβάλλεται από οπωροφόρα δέντρα, καστανιές και έναν περιποιημένο υπέροχο κήπο που περιέχει πολλά ώριμα φυτά και βότανα. Απεριόριστη αδιάκοπη, εκπληκτική θέα στο χωριό, στο βουνό, τον Παγασητικό κόλπο και το Αιγαίο. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι 3km. Η περιοχή συνδυάζει τόσο το βουνό (σκι) όσο και μια πλούσια επιλογή από γραφικές παραλίες, αρκετές με γαλάζια σημαία.

Απεριόριστη αδιάκοπη, εκπληκτική θέα στο χωριό, στο βουνό, τον Παγασητικό κόλπο και το Αιγαίο. Αυτό το σπίτι περιβάλλεται από οπωροφόρα δέντρα, καστανιές και έναν περιποιημένο υπέροχο κήπο που περιέχει πολλά ώριμα φυτά και βότανα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
H5054 VIZITSA - 28/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή