Τριάρι νέο, τρίτος όροφος, Κέντρο, Κορωπί

Κορωπί
  • € 360.000
  • 4
  • 117
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Αν θέλετε να ζήσετε σε ένα πολυτελές κτιριακό συγκρότημα με την αίσθηση ενός αποκλειστικού ρετιρέ 117 τμ, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το σπίτι των ονείρων σας.
Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα 3ου ορόφου διαθέτει μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με ατελείωτη πανοραμική θέα. Το τέλειο μέρος για να απολαύσετε τον ήλιο το πρωί και το ηλιοβασίλεμα το απόγευμα.
Αυτό το ηλιόλουστο ρετιρέ 3 υπνοδωματίων διαθέτει 2 μπάνια, εκ των οποίων το ένα σε master υπνοδωμάτιο, και δωμάτιο-ντουλάπα. Το κτίριο διαθέτει πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που παρέχει ανεξαρτησία, ιδιωτικότητα, φυσικό φως και αερισμό, με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτουν κομψότητα και σχεδιασμό τόσο εντός όσο και εκτός του κτιρίου.
Σπάνιο εύρημα στο Κορωπί, καθώς έχει Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Α+, ενεργειακό τζάκι, αντλίες θερμότητας με Fancoil για θέρμανση και ψύξη, ηλιακό θερμοσίφωνα, πίνακα δικτύου internet & Wi-Fi, κεντρική κεραία για ψηφιακά & δορυφορικά κανάλια & υποδομή για φυσικό αέριο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και θερμομόνωση για να εξασφαλίζει την άνεσή σας κάθε εποχή. Παρέχεται υπόγειος χώρος στάθμευσης και είναι εξοπλισμένος με θύρα ηλεκτρικής φόρτισης. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα διαθέτει φωτοβολταϊκό σύστημα για να καλύπτει κάποιες από τις ανάγκες του. Το κτίριο είναι επίσης πλήρως εναρμονισμένο με τα πρότυπα πυροπροστασίας.
Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, 2-5 λεπτά με τα πόδια από σχολεία, σούπερ μάρκετ, τοπικά καταστήματα και τράπεζες, ενώ έχει κι εύκολη πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα λεωφορείων. Μόλις 5 λεπτά οδικώς από το σταθμό του μετρό Κορωπίου και τον προαστιακό και 10 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Τοποθεσία: Το Κορωπί απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο και 16 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην ανατολική πλευρά του βουνού Υμηττός.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κορωπί περιβάλλεται από ελαιώνες, αμπελώνες, φυτείες σύκων και προσφέρει μια αίσθηση ζωής στην εξοχή αλλά πολύ κοντά στην πόλη. Η περιοχή, είναι γνωστή ως Μεσόγεια και πολύ κοντά βρίσκονται αρχαία κατοικίες καθώς και το εκπληκτικό μουσείο Βορρέ. Επίσης, βρίσκεται πολύ κοντά στα παραθαλάσσια προάστια του Πόρτο Ράφτη και της Βάρκιζας καθώς και στο μεγάλο ιππικό κέντρο του Μαρκόπουλου.
Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του τρένου Κορωπί εξυπηρετείται από το μετρό της Αθήνας καθώς από τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και αυτό το καθιστά εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο της Αθήνας.
Επενδυτική δυναμική: Περιοχή με νέα υποδομή που ενδέχεται να προκαλέσει επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QRNU - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή