Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μηλιές
  • € 425.000
  • 5+
  • 720
  • 3+
Περιγραφή
YOUTUBE PLAYLISTE
https://youtube.com/playlist?list=PLsk4lFAUsmipscoMlIdCQ5kaLdAjufxCt

Η τιμή είναι για πώληση ολόκληρου του συγκροτήματος ως έχει , δηλαδή ημιτελούς .

Πωλείται συγκρότημα κατοικιών 720τμ υπό κατασκευή , στον θαυμάσια διατηρημένο παραδοσιακό οικισμό της Βυζίτσας .
Η Βυζίτσα είναι σκαρφαλωμένη στις κατάφυτες νοτιοδυτικές πλαγιές του Πηλίου μόλις 30 χιλιόμετρα από το Βόλο , ανάμεσα στις Μηλιές και τις Πινακάτες , σε υψόμετρο 500 μέτρων , είναι ένας από τους καλύτερα διατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας . Τα ανακαινισμένα αρχοντικά, οι πέτρινες εκκλησίες του 18ου αιώνα , τα καλντερίμια και οι κρήνες συνθέτουν ένα ζωντανό μουσείο της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής .
Το οικόπεδο έχει έκταση 1080 τμ, και το συγκρότημα αποτελείται από 3 κτίρια κατοικιών , διακριτικά ενταγμένα στον ιστό του χωριού . Όλες οι κατοικίες έχουν μαγευτική θέα στο Παγασητικό κόλπο .
Το συγκρότημα είναι διαμορφωμένο σε πολλά επίπεδα και υπάρχει ευελιξία στην μετατροπή της διαρρύθμισης του εσωτερικού των κατοικιών, στην φάση αυτή της κατασκευής , έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις απαιτήσεις του αγοραστή .
Οι εννέα κατοικίες είναι όλες διαφορετικές μεταξύ τους και ως προς το εμβαδόν(από 48τμ ως 92τμ ) και ως προς τη διαρρύθμιση (στούντιο , μεζονέτες , διαμερίσματα ) .
Το συγκρότημα διαθέτει ιδιωτικές αυλές για κάθε κατοικία , αποθήκη , κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους , καθώς και 6 χώρους στάθμευσης με άμεση πρόσβαση από κοινοτική οδό .
Τα στοιχεία και οι μορφές της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής έχουν προσαρμοστεί στις σύγχρονές απαιτήσεις για την δημιουργία ενός λειτουργικού σπιτιού που καλύπτει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όσων επιλέξουν τον μαγευτικό αυτό τόπο ως εξοχικό καταφύγιο ή ακόμη και ως μόνιμη εγκατάσταση.
Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στις όψεις και το εσωτερικό του σπιτιού. Ξύλινα κουφώματα, πόρτες και σκάλες, ξύλινα δάπεδα ή στρωμένα με πλάκες Πηλίου, συνδυάζονται με εξοπλισμό που περιλαμβάνει έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, ενεργειακά τζάκια, εγκατάσταση θέρμανσης, συναγερμού και δικτύου internet.

Τα σενάρια για την αξιοποίηση του έργου, τα οποία προκρίνουμε, είναι :
Α) Η πώληση ολόκληρου του συγκροτήματος ως έχει, δηλαδή ημιτελούς
Β) Η πώληση ολόκληρου του συγκροτήματος με την υπόσχεση της αποπεράτωσης σύμφωνα με την υπάρχουσα μελέτη και άδεια ή με προδιαγραφές προσαρμοσμένες στις αιτιάσεις του ή των αγοραστών και συνολικό τίμημα που θα διαμορφωθεί ανάλογα.


Φυσικά είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και οποιαδήποτε άλλη πρόταση ενδιαφερόμενου, όπως για παράδειγμα ανταλλαγή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1445 - 24/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
720 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 425.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή