Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός 48-Καρτερού-Μον. Αγκαράθου, Επισκοπή 70008, Σγουροκεφάλι, Επισκοπή

ΕπισκοπήΕπ. Οδός 48-Καρτερού-Μον. Αγκαράθου, Επισκοπή 70008
  • € 800.000
  • 5+
  • 200
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ιστορικό πολυτελές αρχοντικό 200τ.μ στο όμορφο χωριό της Επισκοπής, Χερσονήσου προς πώληση.

Πρόκειται για μια ιδιωτική κατοικία 4 υπνοδωματίων που προκαλεί δέος στον επισκέπτη με πολύ ιδιαίτερη διαμόρφωση, μεγάλες αυλές που παραπέμπουν σε κάστρο παλιάς εποχής και ιδιωτική πισίνα 75 τετραγωνικών μέτρων. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο 1850 τετραγωνικών με έμφαση στο πράσινο το ξύλο και την πέτρα , αξιοποιώντας στο έπακρο υλικά και χρώματα από την γη. Άψογα εναρμονισμένο με το περιβάλλον, το αρχοντικό εκπέμπει ηρεμία και χαλάρωση καθώς και όλες τις σύγχρονες ανέσεις της εποχής μας.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική καθώς βρίσκεται στο χωριό της Επισκοπής. Το χωριό Επισκοπή βρίσκεται 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης του Ηρακλείου και 8,5 χλμ. νότια του χωριού Κοκκίνη Χάνι. Είναι ένα μικρό χωριό με αστείρευτη ομορφιά που περιμένει τον επισκέπτη να την ανακαλύψει. Είναι κτισμένo σε υψόμετρο 350 μέτρων, σε αμφιθεατρική θέση, σε έναν από τους πολλούς λόφους της περιοχής που εναλλασσόμενοι με εκτάσεις από αμπελώνες και ελαιώνες διαμορφώνουν το ανάγλυφο όλης της περιοχής. Απέχει ελάχιστα λεπτά οδικός από το νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελλίου.

Το ακίνητο πέρασε από ολοκληρωτική ανακαίνιση σε βάθος διετίας ( 2020-2022 ) και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε πρότυπα νεόδμητης κατοικίας. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι με πολλά παραδοσιακά αντικείμενα, αποθήκη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Διαθέτει 2 ξεχωριστές αυλές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ομορφιά , κολυμβητική δεξαμενή 75 τ.μ , μηχανοστάσιο 7τ.μ , υπόγεια δεξαμενή νερού 12.6 τ.μ, πηγάδι και κήπους.

Μεγάλο πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας η υπολειπόμενη δόμηση του οικοπέδου άνω των 400 τετραγωνικών μέτρων καθώς το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου και εντός οικισμού. Με αυτήν την δυνατότητα το αρχοντικό θα μπορούσε να επεκταθεί σε κατοικία 600 τετραγωνικών μέτρων.

Μοναδικό ακίνητο με αστείρευτη ομορφιά και χαρακτήρα, προσφέρει πολλές επιλογές στον μελλοντικό του ιδιοκτήτη καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε τουριστικό κοινό. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες απόδοσης δίνοντας το πλεονέκτημα στον ιδιοκτήτη του να αξιοποιηθεί είτε ως κατοικία είτε ως τουριστικό κατάλυμα. Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Έτοιμο προς μεταβίβαση.

Mπορείτε να απολαύσετε το αρχοντικό στο βίντεο που ακολουθεί.
Θα πραγματοποιηθούν ραντεβού σε σειρά προτεραιότητας, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail αναγράφοντας τα στοιχεία σας.

Τιμή 800.000 ευρώ.
Αποκλειστική ανάθεση ακινήτου.

Baseline Real Estate Services
Georgiou Georgiadou 11, 71305
baseline.estate@gmail.com
+2810-250398
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3929761 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή