Duplex Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 36, Σταυρούπολη 56431, Κέντρο, Σταυρούπολη

ΣταυρούποληΣτρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 36, Σταυρούπολη 56431
  • € 280.000
  • 4
  • 147
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα στην άνω Ηλιούπολη κοντά στην Μακρυγιάννη σε υπό κατασκευή το οποίο θα ξεκινήσει Φεβρουάριο 2024 και θα παραδοθεί σε 12-14 μήνες πλήρες έτοιμο για χρήση με επιλογή από εσάς σε όλα τα υλικά κατασκευής πλακάκια δαπέδου, μπάνιου εσωτερικές πόρτες και κουζίνα σε χρώματα και σχέδια . Το διαμέρισμα είναι ανατολικού προσανατολισμού , διαμπερές με 3 δωμάτια σαλοκουζίνα και 2 μπάνια είναι Α’ ενεργειακής κλάσης με θερμοπρόσοψη , ασανσέρ που πάει και στο υπόγειο για θέρμανση έχει ατομικό φ. αέριο , ενδοδαπέδια θέρμανση ,συνθετικά κουφώματα ,θωρακισμένη πόρτα ,θυροτηλεόραση , αποθήκη στο υπόγειο και θέση παρκινγκ συγκεκριμένη και γραμμένη στο συμβόλαιο ευκαιρία.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ WWW.HOME-CENTER.GR ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ (ΑΓΟΡΑ,ΠΩΛΗΣΗ,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ) ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ HOME-CENTER ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΗΣ ΝΤΕΝΗΣ ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 117 ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310700407 ΚΙΝ 6973303203 EMAIL INFO@HOME-CENTER.GR
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ (ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΤΟΥ ΑΦΜ Η ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ) ΚΑΙ Η ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 2% ΣΥΝ ΤΟ ΦΠΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ 1000€.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4066 - 09/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή