Duplex 450 τμ, Αγία Τριάδα, Αφίδνες

Αφίδνες
  • € 850.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ιπποκράτειος Πολιτεία, διατίθεται μοναδική μεζονέτα προς πώληση. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου είναι 450 τ.μ. σε οικόπεδο 1.000 τ.μ.. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε 4 επίπεδα τα ποία επικοινωνούν μεταξύ τους με ασανσέρ (ημιυπόγειο, ισόγειο και 1ος όροφος και σοφίτα) και αποτελείται από 5 Master Υ/Δ που καθένα έχει το δικό του μπάνιο, 3 σαλόνια, 3 τζάκια, 3 Κουζίνες, 2 WC καλεσμένων στο κεντρικά σαλόνια. Τα δάπεδα στα σαλόνια είναι από μάρμαρο και τα ΥΔ από παρκέ.

Η θέρμανση του καταπληκτικού αυτού ακινήτου είναι ενδοδαπέδια και αυτόνομη σε κάθε επίπεδο με λέβητα πετρελαίου. Το ακίνητο διαθέτει καταπράσινο κήπο με καταπληκτική πισίνα και αρκετές θέσεις parking.

Λοιπά Χαρακτηριστικά: Έτος κατασκευής: 2000, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Α, Συναγερμός εσωτερικός και εξωτερικός, Αποθήκη, Εντοιχισμένες Ηλεκτρικές Συσκευές, Playroom, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, , Επιτρέπονται Κατοικίδια, Επενδυτικό, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, , Boiler, Γκαζόν, Αυτόματο Πότισμα, Δέντρα, Κήπος, Βαμμένο, κατάλληλο για μόνιμη αλλά και για εξοχική Κατοικία. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην υπέροχη λίμνη Μπελέτσι σε ένα σπάνιας ομορφιάς υδροβιότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ακίνητο ή για παραπλήσια ενδιαφέροντα ακίνητα παρακαλούμε επισκεφθείτε το site μας : www.mustproperties.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ.: +30 210 36 33 337 Εmail: info@mustproperties.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1497929 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
450 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή