Δυάρι νέο, τρίτος όροφος, Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης

Χορτιάτης
  • € 63.000
  • 3
  • 57
  • 1
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024
Περιγραφή
Σοφίτα στο κέντρο του Ασβεστοχωρίου με υπέροχη θέα ! Πλήρης θερμομόνωση , κουφώματα αλουμινίου , με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο για θέρμανση, πλακάκια δαπέδου και κουζίνα , μια ποιοτική κατασκευή και ασφαλής με συναγερμό. Αποπερατωμένη το 2022.

Το Ασβεστοχώρι βρίσκεται στους πρόποδες του Χορτιάτη και ανήκει στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Έχει περίπου 11.000 μόνιμους κατοίκους.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι κωμόπολη της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης ενώ είναι από τους παλαιότερους οικισμούς στη σκιά της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση μέσω της λεωφόρου Παπανικολάου και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης μέσω του κόμβου 6. Επίσης μέσω της επαρχιακής οδού Ασβεστοχωρίου - Αγίου Βασιλείου, το Ασβεστοχώρι συνδέεται με διάφορα χωριά του νομού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί το Ασβεστοχώρι με τη γραμμή 57 συνδέοντας το Ασβεστοχώρι με τα Πεύκα και την Θεσσαλονίκη προς τα δυτικά και με τον Χορτιάτη προς τα ανατολικά.

Επενδυτική Δύναμη: Το Ασβεστοχώρι πέρα απο το εξαιρετικό του κλίμα καθώς βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή, αποτελεί τόπο μόνιμης κατοικίας για αρκετούς Θεσσαλονικείς καθώς προτιμάται απο φυσιολάτρες και απο ανθρώπους που θέλουν να ζουν έξω απο τον αστικό ιστό. Παρόλα αυτά υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης ενώ υπάρχουν δεκάδες ωραία ακίνητα προς διάθεση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02QZUA
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
57 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 63.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή