Ρετιρέ Μήδειας, 1, Νέα Ελβετία, Βύρωνας

ΒύρωναςΜήδειας, 1
  • € 980/μήνα
  • 5+
  • 150
  • 2
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023
Περιγραφή
Ενοικιάζεται πολυτελές διαμέρισμα, πλήρως αυτόνομο και πλήρως ανακαινισμένο, με υλικά υψηλών προδιαγραφών σε νεοκλασική κατοικία στη Νέα Ελβετία Βύρωνα.
Η κατοικήσιμη επιφάνεια είναι 150τ.μ, με 4 μεγάλα δωμάτια, ενιαίο μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία (η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν γραφείο), μεγάλη φωτεινή κουζίνα με 2η ανεξάρτητη είσοδο, κύριο μπάνιο αεριζόμενο με παράθυρο σε εξωτερικό χώρο, WC, χώρο υποδοχής (χωλ), με περιμετρικό μπαλκόνι 25τ.μ.
Χωρίς κοινόχρηστα, με αυτόνομη καινούργια θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό (air conditions), boiler για ζεστό νερό, ηχομονωτικά παράθυρα αλουμινίου με διπλό τζάμι, αλουμινένια ηχομονωτικά μπαλκονόπορτες ασφαλείας, πόρτες ασφαλείας (εισόδου και κουζίνας), διαμπερές και με αρκετό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (ντουλάπες στα υπνοδωμάτια) και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ντουλάπια.
Προσφέρεται με αποκλειστική χρήση της ταράτσας (150 τ.μ.), με θέα στον Υμηττό, όπου βρίσκεται η αποθήκη του (15,2 τ. μ.) και το λεβητοστάσιο/2η αποθήκη.
Ψηλοτάβανο, ευάερο και ευήλιο, αισθητικής δεκαετίας 60 με σύγχρονες λειτουργικές παρεμβάσεις. Το πάτωμα στα 2 υπνοδωμάτια είναι ξύλινο γαλλικού σχεδίου, ενώ στο υπόλοιπο σπίτι κυρίως μωσαϊκό.
Η είσοδος είναι διαμέσου κλιμακοστασίου αποκλειστικής χρήσης με εξωτερική πόρτα.
Η περιοχή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα παρκαρίσματος.
Είναι ιδανικό για οικογένεια με >2 παιδιά αλλά και για επαγγελματική χρήση λόγω του μεγάλου αριθμού δωματίων και της πλήρους αυτονομίας του.
Είναι σε κεντρικό αλλά ήσυχο σημείο, πολύ κοντά στην κεντρική αγορά του Βύρωνα, σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία και σε Super Markets, με στάση λεωφορείου ακριβώς απέναντι καθώς και άλλες αρκετές διαθέσιμες δημόσιες συγκοινωνίες.
Το διαμέρισμα αυτό εξασφαλίζει από κάθε άποψη ιδανική, ασφαλή και απροβλημάτιστη διαβίωση σε ευχάριστη γειτονιά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητά του.
Δεκτές προτάσεις κυρίως με λογική μακροχρόνιας μίσθωσης.
Διαθέσιμο άμεσα, τιμή 980 € και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν ***/******* με τον κ. Αντώνη Κουβέλη στο 6944 907161
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-3957957
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 980/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης