Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΝεοχώρι, Νεοχώρι 24022
  • € 70.000
  • 987
Περιγραφή
Ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά της Δυτικής Μάνης είναι το Νεοχώρι που βρίσκεται βόρεια της Στούπας.
Το χωριό αυτό βρίσκεται σε ύψωμα και λόγω κλίσης έχει αμφιθεατρική άποψη προς το Μεσσηνιακό κόλπο απ’ όλες τις γειτονιές του.
Σε μια από αυτές τις γειτονιές με το τοπωνύμιο Μαρμούτσα, βρίσκεται οικόπεδο προς πώληση 987 τετραγωνικών μέτρων. Είναι εκτός οικισμού, όμως εντός της ζώνης των 800 μέτρων από το στάσιμο οικισμό του Νεοχωρίου.
Το οικόπεδο εφάπτεται με δύο αγροτικούς δρόμους και έχει ξεκάθαρα σύνορα αφού περιβάλλεται από μαντρότοιχο.
Έχει πρόσοψη 65 μέτρα, είναι επίπεδο και χωρίς κλίση, γεγονός που καθιστά εύκολη την κατασκευή κατοικιών, είτε για ιδιωτική, είτε για επαγγελματική χρήση (τουριστική εκμετάλλευση).
Η δυνατότητα δόμησης είναι μέχρι 200 τετραγωνικά μέτρα και η θέση του οικοπέδου εξασφαλίζει στις μελλοντικές κατοικίες ανεμπόδιστη και απεριόριστη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο.

Τα οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από τη θάλασσα, καθώς και σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά αξιοθέατα –παραλίες και hot spot της περιοχής, καθώς ο οικισμός του Νεοχωρίου σχεδόν συνορεύει με τη Στούπα και την παραλία της Καλόγριας, καθώς και το χωριό του Αγίου Νικολάου, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από την ιστορική Καρδαμύλη,
ένα από τα πιο δημοφιλή και ιστορικά χωριά της Δυτικής Μάνης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20 00 174 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
987 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή