Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Λεύκτρος
  • € 160.000
  • 4.200
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024
Περιγραφή
Στον παραδοσιακό οικισμό του Νεοχωρίου, στη θέση ''Πλαγούνα'', πωλείται οικόπεδο εκτάσεως τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων τετραγωνικών μέτρων.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο χιλιομέτρων από τη θάλασσα και έχει αμφιθεατρική κλίση με νοτιοδυτικό προσανατολισμό εξασφαλίζοντας απεριόριστη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Η μέγιστη δυνατότητα δόμησης είναι τα διακόσια τετραγωνικά μέτρα και η κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση καθώς η θέα προς τη θάλασσα είναι απεριόριστη και ανεμπόδιστη.

Αξίζει να αναφερθεί πως βρίσκεται πολύ κοντά στα πιο σημαντικά χωριά της Δυτικής Μάνης όπως είναι η Στούπα, το χωριό του Αγίου Νικολάου με τη διάσημη παραλία του Πανταζή, καθώς επίσης και από το ιστορικό χωριό της Καρδαμύλης που βρίσκεται σε απόσταση μόλις εννέα χιλιομέτρων.
Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρει κανείς πως ο οικισμός του Νεοχωρίου αποτελεί από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους οικισμούς της Δυτικής Μάνης, λόγω της μοναδικής θέας που παρέχει η περιοχή στο σύνολο της καθώς και της εύκολης και άμεσης πρόσβασης σε όλα τα ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
20 00 171
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.200 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή