Δυάρι Xalepa, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάXALEPA
  • € 276.000
  • 3
  • 79
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ΑΚ 4147
Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα σε λογική τιμή, στην αρχική φάση κατασκευής, με 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, έχει  εμβαδόν 78,83 τ.μ.  είναι στον Α όροφο, σε πολυκατοικία 7 διαμερισμάτων στην Χαλέπα .

Το κτίριο είναι υπό κατασκευή κάθε όροφος έχει 2 διαμερίσματα. Η πολυκατοικία διαθέτει υπόγειο, κλιμακοστάσια, μπαλκόνια - βεράντες. Η θέση του οικοπέδου είναι επικλινή, σε πολύ ήσυχο δρόμο, με όμορφο ορίζοντα προς τη θάλασσα και αναπτύσσεται σε 3 ορόφους πάνω από το ισόγειο.
Η συνοικία της Χαλέπας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές των Χανίων για αστική κατοικία . Το κτίριο είναι κτισμένο σε αμφιθεατρικό οικόπεδο και ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του υπογείου από σκυρόδεμα, που περιλαμβάνει την κύρια είσοδο, αποθήκες και θέσεις στάθμευσης.

Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του κτιρίου εξασφαλίζουν την απόλυτη αυτονομία όλων των διαμερισμάτων. Το κτίριο κατατάσσεται σε Ενεργειακή Κλάση Α+, έχει βόρειο προσανατολισμό, απέχει 540 μέτρα από τη θάλασσα και βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά.

Η περιοχή αυτή έχει τακτική αστική συγκοινωνία, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία , γιατρούς και είναι ένα από τα όμορφα προάστια των Χανίων, πολύ κοντά στα Χανιά και την Παλιά Πόλη.
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά
Βεράντα- Ασανσέρ- Αποθήκη -Πάρκινγκ- Διαμπερές- Ηλιακός θερμοσίφωνας - Θέα - Κλιματισμός,- Κουφώματα: Αλουμινίου-Πόρτα ασφαλείας-Σίτες -Τύποι Υαλοπινάκων: Διπλός υαλοπίνακας- Τύπος δαπέδων: Πλακάκι - Φωτεινό - Αυτόνομη θέρμανση.

Εμβαδόν : Καθαρή επιφάνεια 78,83 τ.μ.
Μπαλκόνια 35τ.μ.
Τιμή Ευρώ 276,000 , συν έξοδα μεταβίβασης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 4147 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
79 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 276.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή