Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚολυμβάριΚολυμβάρι
  • € 420.000
  • 8.500
Περιγραφή
Πωλείται οικόπεδο 8.500 τμ στην Περιοχή Ραβδούχα του δήμου Πλατανιά.
Το οικόπεδο είναι αμφιθεατρικό και επικλινές με μεγάλα επίπεδα τμήματα και υπέροχη θέα στη θάλασσα, επειδή βρίσκεται στην πλαγιά πάνω από την παραλία της περιοχής (100 μέτρα σε ευθεία γραμμή). Η πρόσβαση του γίνεται από χωματόδρομο περίπου 300 μέτρα. Κατάλληλο για κατοικίες ή τουριστική εκμετάλλευση, δεδομένου ότι η περιοχή αναπτύσσεται τουριστικά τα τελευταία χρόνια.

Η Ραβδούχα είναι χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητος του δήμου Πλατανιά στην περιφερειακή ενότητα Χανίων της Κρήτης. Ανήκε στην Επαρχία Κισσάμου.

Ο γραφικός οικισμός της Ραβδούχας βρίσκεται περίπου 30 χμ δυτικά των Χανίων στο χείλος μίας απότομης πλαγιάς από όπου ατενίζει τον κόλπο της Κισσάμου. Λόγω της θέσης της, η περιοχή ραβδίζεται από έντονους ανέμους και από εκεί πήρε την ονομασία της. Η παραλία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το χωριό στο βάθος της πλαγιάς και είναι προσβάσιμη μέσω ενός κατηφορικού δρόμου μήκους περίπου 2 χμ. Για την παραλία δεν υπάρχει συγκοινωνία και ο μόνος τρόπος για να έρθετε εδώ είναι με αυτοκίνητο.
Τα Ραβδούχα είναι ένα γραφικό χωριό του δήμου Κολυμπαρίου, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου με μαγευτική θέα σε όλο τον κόλπο της Κισσάμου και απέχει 8χλμ από το Κολυμπάρι, 30χλμ από τα Χανιά, 49χλμ από το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 51χλμ από το λιμάνι της Σούδας.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6-1774 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
8.500 m²
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή