Γκαρσονιέρα Παρασκευοπούλου 7, Θεσσαλονίκη 546 40, Ελλάδα, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΠαρασκευοπούλου 7, Θεσσαλονίκη 546 40, Ελλάδα
  • € 48.999
  • 2
  • 40
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Θεσσαλονίκη, Φάληρο: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη Γκαρσονιέρα 40τ.μ. σε ισόγειο με ατομική θέρμανση pellet. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο, εξωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 1963 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, σίτες, καλωδιακή τηλεόραση. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.. Τιμή 48.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #54995

Πλήρως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα δίπλα στην Βασιλίσσης Όλγας (Φάληρο Θεσσ/κης), λίγο πάνω από την θάλασσα, 7' με τα πόδια από τα πανεπιστήμια, σε πολύ ασφαλή & ποιοτική περιοχή. Περίπου 40 τ.μ. Ατομική, ασφαλής & πάρα πολύ οικονομική θέρμανση με pellet (πολύ λίγα σπίτια στη Θεσσ/κη το διαθέτουν)! Αποτελείται από: 1 δωμάτιο (σχετικά μικρό), ευρυχωρη σαλοκουζίνα, ξεχωριστό προθάλαμο & μπάνιο με ντουζιέρα, πατάρι & παράθυρο με επιπλέον ηλεκτρικό εξαερισμό. Πλήρως επιπλωμένο (διπλό κρεβάτι με στρώμα, 3θέσιος & 2θέσιος καναπές, τραπεζάκι σαλονιού, τραπεζάκι τηλεόρασης, μικρό σιδερένιο τραπεζάκι με 2 καρέκλες, τρίφυλλη ντουλάπα & 2 πουφ σε όψη ξύλου) & με όλες τις ηλεκτρ. συσκευές (μεγάλη ηλεκτρ. κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων & τηλεόραση τύπου flat). Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, κάγκελα για περισσότερη ασφάλεια, σιδερώστρα, επιπλέον εξωτερική ανοιχτή κρεμάστρα για ρούχα, καλό κλιματιστικό inverter μάρκας Inventor Passion με τεχνολογία wifi, δάπεδα με πλακάκι & μεγάλη αυλή (σε κοινόχρηστο χώρο) με εξωτερική αποθήκη στην αυλή. Δεν έχει καθόλου κοινόχρηστα! Είναι δροσερό το καλοκαίρι & ζεστό τον χειμώνα. Νοικιάστηκε 300€ στις 31/7/23 σε νεαρό εργαζόμενο με 2ετές συμβόλαιο που ενδέχεται να ανανεωθεί. Διαθέτουμε 42 φωτογραφίες. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Η υπόδειξη του ακινήτου δεν έχει χρέωση. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Τηλ.: 6974528680. Κωδ.: 54995.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
54995 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 48.999
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία pellet
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή