Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, ισόγειο, Κέντρο, Συκιές

Συκιές
  • € 47.000
  • 5
  • 80
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1039 - Συκιές Ροδοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1968 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 47.000 € Συκιές πλησίον Επταπυργίου πωλείται ισόγειο διαμέρισμα με συνολικό εμβαδόν 80τμ. Είναι χωρισμένο σε δύο ξεχωριστά διαμερίσματα. Το πρώτο αποτελείται από ενιαία σαλοκουζίνα, μπάνιο και 3 ξεχωριστούς χώρους. Το δεύτερο είναι loft και αποτελείται από ενιαία σαλοκουζίνα, μπάνιο και 4 ξεχωριστούς χώρους. Τα εξωτερικά τους κουφώματα είναι με διπλά τζάμια και τα πατώματα είχαν αλλαχτεί σε laminate. Τα διαμερίσματα χρήζουν ανακαίνισης και είναι ιδανικά για εκμετάλλευση. Βρίσκονται σε ισόγειο δυόροφου κτίσματος με ανεξάρτητη είσοδο και τα δύο. Απέχουν ελάχιστα μέτρα από την οδό Επταπυργίου και είναι δίπλα σε καθημερινή αγορά, αστική συγκοινωνία και σούπερ μάρκετ. Υπόδειξη γίνεται μόνο  με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1039 - 12/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 47.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή