Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιώροφος, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 92.000
  • 2
  • 40
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
ΕΥΖΩΝΩΝ κοντά στην Βασιλέως Γεωργίου και στην νέα παραλία, πωλείται ένα πολυτελές, πλήρως ανακαινισμένο ,επιπλωμένο και εξοπλισμένο στούντιο εμβαδού 40 τ.μ. στο ανώγειο μιας προσεγμένης οικοδομής του 1964.
Διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικό, ντουλάπα, συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, τραπεζαρία με καρέκλες, κρεβάτι, καναπέ και γραφείο
Στο διαμέρισμα έχει γίνει ολοκληρωτική ανακαίνιση (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, προεγκατάσταση για σύνδεση με το φυσικό αέριο) με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για βραχυχρόνια μίσθωση αλλά και γενικώς για εκμετάλλευση με πολύ καλή απόδοση ενοικίου.
* Τα τετραγωνικά του παρόντος διαμερίσματος που αναγράφονται στην αγγελία προέρχονται από πληροφόρηση που έλαβε το γραφείο μας από τον εντολέα - πωλητή του προπεριγραφόμενου ακινήτου.
**Το ποσό κοινοχρήστων που εμφανίζεται στην αγγελία αφορά προσεγγιστικά τον τελευταίο λογαριασμό κοινοχρήστων του διαμερίσματος για τον οποίο πληροφορήθηκε το γραφείο μας.
*** Για την φωτογράφηση του διαμερίσματος έχει χρησιμοποιηθεί ευρυγώνιος φακός (UW Lens), με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των εσωτερικών χώρων του ακινήτου. Για την αποφυγή παρερμηνείας του μεγέθους του εκάστοτε χώρου προβαίνουμε όπου αυτό είναι δυνατόν σε λήψη Βίντεο, ώστε να είναι κατανοητές οι πραγματικές του διαστάσεις. Το παρόν ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο προς υπόδειξη από εμάς κατόπιν τηλεφωνικού ή ηλεκτρονικού ραντεβού.
****Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3008-69 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 92.000
κοινόχρηστα
€ 7/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή