Μονοκατοικία βίλα, νέα, 156 τμ, Καμηλάρι, Τυμπάκι

Τυμπάκι
  • € 650.000
  • 2
  • 156
  • 2
Περιγραφή
Καμηλάρι, Δήμος Φαιστού. Πωλείται πολυτελής Βίλα 160τμ. με πανοραμική θέα.Η βίλα είναι μια πολυτελής διώροφη πετρόκτιστη βίλα (μεζονέτα) χτισμένη σε οικόπεδο 2300τμ το έτος 2022 εντός ζώνης του παραδοσιακού οικισμού Καμηλάρι Ηρακλείου Κρήτης.
Κοντινές παραλίες για κολύμπι είναι στο Καλαμάκι – στον Κομμό, -Μάταλλα- Κόκκινη άμμος. Βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του ανακτόρου της Φαιστού και του Κομμού στο αρχαίο μινωικό λιμάνι, και κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, την Αγία Τριάδα, καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο της Μεσαράς.
Η τοποθεσία βρίσκεται σε χαμηλό λόφο σε υψόμετρο περίπου 12,5 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με θέα στην επαρχιακή οδό 65 και έχει απεριόριστη θέα στα γύρω χωριά, την πεδιάδα της Μεσαράς, τη θάλασσα και τις οροσειρές του Ψηλορείτη και των Αστερουσίων.
Η βίλα στο ισόγειο έχει εμβαδόν 78,04 τμ και περιλαμβάνει σαλόνι - κουζίνα - μπάνιο. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 78,04 τμ και περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια – μπάνιο και βεράντες με θέα θάλασσα-βουνό-πεδινό και γύρω χωριά και κωμοπόλεις. Διαθέτει δύο πισίνες, μία μεγάλη για ενήλικες και μία μικρή για παιδιά, και ευρύχωρες πλακόστρωτες αυλές με πολλούς δεντρόφυτους χώρους πρασίνου. Περιβάλλεται από πετρόχτιστους τοίχους με φώτα. Η βίλα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις νεότερες νομοθεσίες θερμομόνωσης, στεγανοποίησης, αντισεισμικής προστασίας και ποιότητας υλικών.
Εξωτερικά υπάρχει ξυλόφουρνος, ψησταριά και νεροχύτης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5611 - 15/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
156 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή