Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Γαργαλιάνοι
  • € 200.000
  • 8.800
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023
Περιγραφή
350 μέτρα από τη θάλασσα, επίπεδο οικόπεδο στη Μαραθούπολη

1.000 μετρα από τη δημοφιλή παραλία Λαγκούβαρδος και μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της Μαραθούπολης , ένα επίπεδο οικόπεδο με περίπου 150 ελαιόδεντρα. Ένα όμορφο μέρος για την κατασκευή ιδιωτικής κατοικίας ή ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Παροχές ύδρευσης και ηλεκτρισμού πλησίων του οικοπέδου, σύντομος χωματόδρομος, σύντομος περίπατος ως τη θάλασσα.

Το σωστό σημείο για εκείνους που επιθυμούν την εγγήτητα της αμμώδους παραλίας και της κωμόπολης.

Περιοχή:

Η Μαραθούπολη είναι μία παραθαλάσσια μικρή πόλη, δημοφιλής για τα εστιατόρια θαλασσινών και τις πετρώδεις παραλίες. 15’ από την Γιάλοβα και τα γήπεδα του γκολφ. 10’ για την πόλη των Γαργαλιάνων, 25’ για την Πύλο όπου μπορείτε να βρείτε μαγαζιά, εστιατόρια, καφέ, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες. 55’ από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Επιλογές ιστορικών μνημείων όπως το περίφημο παλάτι του Νέστορα, το κάστρο και το αρχαιολογικό μουσείο Πύλου, το κάστρο της Μεθώνης κ.α. Επισκεφθείτε την παραλία της Γιάλοβας όπου θα βρείτε ποικιλία εστιατορίων, καταστημάτων και καφέ, ή τη Φοινικούντα που αποτελεί ακόμα ένα δημοφιλή προορισμό.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2082
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
8.800 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή