Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΣύροςΣύρος (Ερμούπολη), Γαλήσσας
  • € 670.000
  • 601
  • 1
Περιγραφή
Γαλησσάς: Στα δυτικά του νησιού, μόλις 8 χλμ. από την Ερμούπολη, βρίσκεται ο Γαλησσάς με τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία και το ηλιοβασίλεμα. Η παραλία του, από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες του νησιού, είναι αμμώδης και κατά μήκος της ακτής υπάρχουν δέντρα. Είναι ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά. Οι ταβέρνες προσφέρουν αυθεντικές κυκλαδίτικες συνταγές. Αξιοθέατα του Γαλησσά είναι η καθολική εκκλησία του Αγ. Πάκου (Αγ. Ομπάκος) και το Σπήλαιο του Αγ. Στεφάνου.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 22 δωμάτια, εκ των οποίων τα 8 δεν έχουν θέα στη θάλασσα και τα 14 έχουν θέα στη θάλασσα. Το οικόπεδο είναι 1.003,70m2. Η επιφάνεια κατασκευής είναι 601m2. Διαθέτει 11 θέσεις στάθμευσης, 4 ηλιακούς 400lt έκαστος, 2 υδροφόρες των 75 κυβικών το καθένα, αποθηκευτικούς χώρους. Υπάρχουν δύο μετρητές της ΔΕΗ και δύο μετρητές νερού. Σε κάθε κτίριο υπάρχει μελέτη πυρασφάλειας, πυροσβεστήρες. Υπάρχουν επίσης 3 σφραγισμένοι και 1 απορροφητικός νεροχύτης. Ο χώρος του κτιρίου έχει καλυφθεί. Ο ΕΝΦΙΑ είναι 300 € ετησίως.
1) 1 Μονόκλινο Δωμάτιο: Δωμάτιο (12m2, χωρητικότητας 2 ατόμων, αποτελούμενο από μπάνιο με ντουζιέρα, μίνι ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι.
2) 6 συνολικά δίκλινα δωμάτια,
Α) Δωμάτιο (12 τμ) για 2 άτομα, με μπάνιο με ντουζιέρα και διπλό κρεβάτι. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει δικό του μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Β) Στούντιο για 2 άτομα: Δωμάτιο για δύο άτομα (22 τμ), αποτελείται από διπλό κρεβάτι, μπάνιο με ντουζιέρα, μίνι ψυγείο και μικρή κουζίνα. Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι.
Γ) Στούντιο για 2 άτομα: Δωμάτιο για δύο άτομα (22 τμ), αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι, μπάνιο με ντουζιέρα, μίνι ψυγείο και μικρή κουζίνα. Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με υπέροχη θέα
3) 11 Τρίκλινα Δωμάτια (Στούντιο):
Α) Τρίκλινο Δωμάτιο (Στούντιο 22 τμ) για 3 άτομα, αποτελείται από κουζινάκι για τις καθημερινές σας ανάγκες, μπάνιο με ντουζιέρα και 3 μονά κρεβάτια. Επιπλέον, διαθέτει δικό του επιπλωμένο μπαλκόνι
Β) Τρίκλινο Δωμάτιο με Θέα, (Στούντιο 22 τμ) για 3 άτομα, αποτελείται από κουζινάκι για τις καθημερινές σας ανάγκες, μπάνιο με ντουζιέρα, διπλό κρεβάτι και μονό. Επιπλέον, διαθέτει δικό του επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
4) 2 διαμερίσματα για 4 άτομα το καθένα, 32τμ,
5) 1 Διαμέρισμα για 5 άτομα: Διαμέρισμα (38 m)) για 5 άτομα, που αποτελείται από δύο ξεχωριστά δωμάτια, το ένα από τα οποία έχει διπλό κρεβάτι και το άλλο τρία μονά κρεβάτια. Διαθέτει δική του επιπλωμένη βεράντα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Προσφέρει επίσης δύο τηλεοράσεις Plasma και δύο μονάδες κλιματισμού.
Κωδικός ακινήτου: 1802-Α
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1802-A - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
601 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή