• € 295.000
  • 200
Περιγραφή
Διώροφο κτίριο κατοικιών, ισόγεια κτίρια και αμπέλι στο Μαχαιράδο Ζακύνθου.

Πωλούνται διώροφο κτίριο κατοικιών κατασκευής του 1992 και ισόγεια κατοικία, με αποθήκη, ημιυπαίθριο χώρο και αυλή σε οικόπεδο 1.007 τ.μ. καθώς και αγροτεμάχιο επιφάνειας 875 τ.μ.

1. Διώροφο κτίριο κατοικιών

Κατοικία ορόφου
Η κατοικία ορόφου, συνολικής επιφάνειας 75.24 τ.μ., αποτελείται από καθιστικό και τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, δάπεδο από πλακάκι και ευρύχωρα μπαλκόνια σε κάθε χώρο. Η κατοικία δίνεται πλήρως επιπλωμένη.

Ισόγεια κατοικία
Η ισόγεια κατοικία είναι συνολικής επιφάνειας 75.24 τ.μ. Έχει αλουμίνια κουφώματα, πόρτα που οδηγεί στον κήπο που υπάρχει στην πίσω πλευρά των κατοικιών, καθώς και εσωτερική πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο και την κατοικία ορόφου.

2. Ισόγεια κατοικία & Αποθήκη
Η ισόγεια κατοικία που βρίσκεται δίπλα από το διώροφο κτίριο κατοικιών, έχει συνολική επιφάνεια 50 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό χώρο, ένα δωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Στο πίσω μέρος της κατοικίας βρίσκεται η αποθήκη 24,5 τ.μ.

Οι κατοικίες έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό, διαθέτουν ιδιωτικό κήπο με διάφορα οπωροφόρα δέντρα και ελαιόδεντρα, αυλή, καθώς και ημιηπαίθριο χώρο συνολικής επιφάνειας 30,30 τ.μ. ο οποίος αξιοποιείται ως χώρος στάθμευσης.

3. Αγροτεμάχιο
Το αγροτεμάχιο είναι 875 τ.μ. και αξιοποιείται ως αμπέλι και έχει και κάποιες μικρές ελιές.

Τοποθεσία
Τα παραπάνω ακίνητα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 7 χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου και την κοντινότερη παραλία του νησιού (Λαγανάς), 9 χλμ. από τον Κρατικό Αερολιμένα Ζακύνθου, 8 χλμ. από το λιμάνι Ζακύνθου και 6 χλμ. από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Τα παραπάνω ακίνητα διατίθενται άμεσα, δεν πωλούνται ξεχωριστά και διαθέτουν όλα τα νόμιμα έγγραφα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3997157 - 23/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
200 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης