Μονοκατοικία βίλα, νέα, 180 τμ, Άνω Μεριά, Φολέγανδρος

Φολέγανδρος
  • € 700.000
  • 5+
  • 180
  • 3+
Περιγραφή
Συγκρότημα 2 αυτοτελών κατοικιών, συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ. Βρίσκεται Βόρεια του οικισμού της Άνω Μεριάς. Οικοδομήθηκε το 2015 σε επικλινές οικόπεδο +/-7,5 στρεμμάτων, με Δυτικό / Νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Αποτελείται από δύο γειτονικές, ισόγειες μονοκατοικίες εμβαδού 90 τ.μ. η κάθε μία.
Κάθε κατοικία μπορεί να λειτουργεί και εντελώς ανεξάρτητα, καθώς όλες οι εγκαταστάσεις είναι ξεχωριστές. Πρόκειται για σπίτια «εκτός δικτύου» που δεν είναι συνδεδεμένα με τη δημόσια παροχή ηλεκτρισμού και νερού. Αντ'αυτού, είναι εξοπλισμένα με μιά υπερσύγχρονη εγκατάσταση που συνδυάζοντας φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, ηλιακούς συλλέκτες και ενεργειακά τζάκια, παρέχει πραγματική αυτονομία ηλεκτρικής ενέργειας και θέρμανσης, με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Το σύστημα υποστηρίζει πλήρη παρακολούθηση από απόσταση και τηλεχειρισμό.
Εσωτερική διαρρύθμιση: Κάθε κατοικία αποτελείται από ένα άνετο καθιστικό με τζάκι, open-plan κουζίνα, δύο master υπνοδωμάτια (το καθένα με δικό του μπάνιο) και ένα κελάρι (όπου βρίσκεται μέρος των εγκαταστάσεων αλλά και άφθονος αποθηκευτικός χώρος). Επιπλέον, κάθε κατοικία περιβάλλεται από μια πολύ μεγάλη βεράντα σκιαζόμενη με πέργκολα, με κορυφαία θέα στο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου.
Ο μόνος κοινός χώρος βρίσκεται ανάμεσα στις 2 κατοικίες: μια πολύ άνετη αυλή (επίσης σκιαζόμενη από πέργκολα) καλά προστατευμένη από τον αέρα, με μπάρμπεκιου και μια μεγάλη κτιστή τραπεζαρία. Υπάρχει επίσης ένα μικρό, ανεξάρτητο μονόχωρο κτίσμα, που στεγάζει τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται και ως εξωτερικό washing room.
Σημαντικές επιπλέον δυνατότητες: (α) Δυνατότητα άμεσης κατασκευής πισίνας 40 τ.μ. εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής, καθώς έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια (πολύ δύσκολη στην περιοχή αυτή). (β) Αν και το ακίνητο προσφέρεται προς πώληση μόνο στο σύνολό του, κάθε κατοικία με το αντίστοιχο 50% του οικοπέδου αντιστοιχεί σε ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, γεγονός που επιτρέπει την μεταβίβαση της κάθε μιάς σε διαφορετικό αγοραστή. (γ) Σε περίπτωση που ο αγοραστής ενδιαφέρεται, είναι διαθέσιμο και ένα όμορρο οικόπεδο έκτασης 5,5 στρεμμάτων με άδεια οικοδόμησης 180 τ.μ.
Η όλη κατασκευή σχεδιάστηκε, οικοδομήθηκε & εξοπλίστηκε το 2015 σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, με γνώμονα την συνολική ποιότητα, την βιωσιμότητα και την αισθητική. Ως αποτέλεσμα, όλες οι εγκαταστάσεις, τα φινιρίσματα, τα έπιπλα και ο λοιπός εξοπλισμός είναι κορυφαίας ποιότητας, καθώς επίσης και οικολογικών & αντιαλλεργικών προδιαγραφών. Λεπτομερής τεκμηρίωση για τις προδιαγραφές καθώς και φωτογραφίες από όλα τα στάδια κατασκευής είναι άμεσα διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4011457 - 25/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης