Δυάρι Palaia Ethniki Odos Rethymnou-Chanion, Kalyves 73003, Καλύβες, Αρμενοί

ΑρμενοίPalaia Ethniki Odos Rethymnou-Chanion, Kalyves 73003
  • € 520.000
  • 2
  • 87
  • 1
Περιγραφή
Αυτό το εκπληκτικό πολυτελές διαμέρισμα είναι 87 τμ με τζακούζι στη βεράντα, 2 υπνοδωμάτια, 116 τμ βεράντα, εξωτερική κουζίνα, πέργκολα 13 τμ και παρτέρια 20 τμ Προς πώληση στις Καλύβες

Περιγραφή
Το Amphi Matrion είναι ένα νέο αποκλειστικό, μοντέρνο – καθαρό έργο, κομψό και υψηλών προδιαγραφών, που θα αποτελέσει σημείο καμπής στα νέα πρότυπα αριστείας, τόσο στις αγορές κατοικιών πρώτης όσο και δεύτερης ιδιοκτησίας. Αποτελείται από 14 πολυτελή διαμερίσματα που προσφέρουν υπόγεια γκαράζ, ασανσέρ, γυμναστήριο και αποθήκες. Επιπλέον, το έργο έχει επίσης μια κοινή θερμαινόμενη πισίνα και ορισμένα διαμερίσματα διαθέτουν επιπλέον ιδιωτική πισίνα.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα και μεγάλες βεράντες, ειδικά σχεδιασμένες για μια πολύ οικεία και ιδιωτική ατμόσφαιρα… Το εσωτερικό ρέει προς τα έξω, γίνεται ένας συνεχής χώρος, μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, τα οποία οδηγούν σε χαλαρωτικές περιοχές όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο όλο το χρόνο.

Αυτό το διαμέρισμα είναι χτισμένο σε ένα επίπεδο. Αυτό το διαμέρισμα 87μ2 διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και σαλόνι με κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης. Η βεράντα είναι 116 m2 με BBQ, πέργκολα για σκιά, τζακούζι και υπαίθριο ντους. Υπάρχει εκπληκτική θέα από όλες τις βεράντες.

Το διαμέρισμα διαθέτει αποθήκη 10 m2 στο υπόγειο γκαράζ, με ασανσέρ που σας μεταφέρει στο επίπεδο του διαμερίσματος. Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης εδώ με επιπλέον υπαίθριο χώρο στάθμευσης δίπλα στην κύρια είσοδο. Υπάρχει επίσης ένα κοινόχρηστο γυμναστήριο που βρίσκεται κάτω από τον ιδιωτικό κήπο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
LFE-118365 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή