Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 340 τμ, Παρόρι, Δαύλεια

Δαύλεια
  • € 650.000
  • 5+
  • 340
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Δαύλεια, Βίλα 340 τ.μ. με θερμαινόμενη πισίνα, εντός οικοπέδου 4 στρεμμάτων.
Το οίκημα αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, ισογείου 130 τ.μ., σοφίτας 80 τ.μ. και υπογείου 130τ.μ. Αποτελείται από φωτεινό κι ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και χώρο τραπεζαρίας, ανεξάρτητη κουζίνα, 5 Υ/Δ εκ των οποίων το ένα είναι master, 3 μπάνια, μεγάλη σοφίτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom ή γραφείο με καθιστικό.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας DAIKIN 20kw, σώματα καλοριφέρ με smart wifi θερμοστάτες για απομακρυσμένη λειτουργία μέσω κινητού και αυτονομία ανά επίπεδο, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα με boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, Φωτοβολταϊκό ισχύος 10kw net metering, με ετήσια παραγωγή ρεύματος 15.000 kwh, πόρτα ασφαλείας, έγχρωμη θυροτηλεόραση στην είσοδο του οικοπέδου με λειτουργία ανοίγματος της πόρτας των πεζών και της γκαραζόπορτας, συναγερμό και σύστημα καμερών εντός της κατοικίας, εγκατάσταση καλωδιώσεων σε όλη τη περίφραξη περιμετρικού συστήματος συναγερμού και καμερών, πλήρες σύστημα ποτίσματος κήπου, smart λειτουργία φωτισμού σε όλον τον κήπο με led, (απομακρυσμένη λειτουργία μέσω κινητού), σύστημα αυτονομίας νερού με 2 δεξαμενές 4m³. Η πισίνα είναι πολυεστερική διαστάσεων 4 X 9 X 1,50 βάθος, θερμαινόμενη μέσω της αντλίας θερμότητας με κανονικό μηχανοστάσιο εντός της κατοικίας και ηλεκτρόλυση μαγνησίου.
Πρόκειται για μία όμορφη κατοικία σε έναν υπέροχο τόπο διαμονής για όλο τον χρόνο. Η Δαύλεια είναι μία όμορφη κωμόπολη της Βοιωτίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στις παρυφές του Παρνασσού με καταπληκτική θέα. Γνωστή από την αρχαιότητα και με πολλά αξιοθέατα, είναι το ιδανικό παραθεριστικό κέντρο, προσφέρεται για εξορμήσεις χειμερινές και καλοκαιρινές, αφού απέχει μόλις 25 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού καθώς και από τις κοντινές πεντακάθαρες παραλίες. Βρίσκεται ανάμεσα στους δύο βασικότερους άξονες του νομού και εξυπηρετείται από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό σε απόσταση μόλις 8 χλμ. Τέλος, απέχει από την Αθήνα λιγότερο από μιάμιση ώρα.
Interattica Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2108015631, email: pkiritsis@interattica.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1504547 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή