Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ξυλόκαστρο
  • € 380.000
  • 5+
  • 454
  • 3+
Περιγραφή
Στη νότια πλευρά του Κορινθιακού Κόλπου, στις όχθες του ποταμού Σύθα και στην βόρεια πλευρά του βουνού της Ζήρειας (2.375μ.), δεσπόζει το όμορφο και παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο, το πράσινο ακρογιάλι , το διαμάντι του Κορινθιακού Κόλπου.
Σε αυτό το περιβάλλον και στην περιοχή Καμάρι με την καταπληκτική θεά, μόλις 390 μέτρα από την παραλία, προσφέρεται ημιτελές συγκρότημα – μεζονέτες, προς πώληση, επιφάνειας 454 τ.μ. σε οικόπεδο επιφάνειας 689 τ.μ. απολαμβάνοντας θέα Βουνού και Θάλασσας.
Το συγκεκριμένο συγκρότημα – μεζονέτες, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να δημιουργηθούν με την ολοκλήρωση τους, (4) τέσσερεις μεζονέτες ανεξάρτητες μεταξύ τους σε δυο επίπεδα. (2) 120 τ.μ. και (2) 107 τ.μ.
Κάθε μια, με προετοιμασία για υποδομές, λειτουργίας & εξοπλισμού : Ενεργειακό Τζάκι και αυτόνομη θέρμανση – κλιματισμός – ηλιακός θερμοσίφωνας, με τριπλής ενέργειας λέβητα – δομημένη καλωδίωση & ηλεκτρικό πίνακα διανομής και ελέγχου προς εγκατάσταση συστήματος ασφάλειας και οπτικής παρακολούθησης των εξωτερικών χώρων ως και δορυφορικής τηλεόρασης. Όλα τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου ασφαλείας, με διπλά τζάμια ενεργειακά, ανακλινόμενα και εξοπλισμένα αντίστοιχα με σίτες. Πόρτες εισόδου, ασφαλείας. Παρέχουν απεριόριστη θεά, ταυτόχρονα και για κάθε μια, προς το βουνό η και προς την θάλασσα.
Στο πρώτο επίπεδο κάθε μεζονέτας υφίστανται οι εξεις εσωτερικοί χώροι : Ένα άνετο Καθιστικό /Τραπεζαρία - Μια Κουζίνα - Ένα πλήρες Μπάνιο/λουτρό & Μια κρεβατοκάμαρα. Στο δεύτερο επίπεδο κάθε μεζονέτας υφίστανται οι εξής εσωτερικοί χώροι : Δυο κρεβατοκάμαρες & Ένα πλήρες Μπάνιο/λουτρό. Η κάθε μεζονέτα περιλαμβάνει ημι υπαίθριους χώρους (μπαλκόνια) και εξώστες αντίστοιχα. Το συγκρότημα έχει κοινή είσοδο και μέσω κλιμακοστασίου οδηγούμαστε στα δυο επίπεδα και στις τέσσερεις αντίστοιχες εισόδους. Εξωτερικές μεγάλες αυλές μπορούν να διαμορφωθούν με πέργκολες οι οποίες θα περιβάλουν το συγκρότημα , δημιουργώντας χώρους ξεκούρασης, ανοιχτό καθιστικό/τραπεζαρία και barbeque. Έχει προβλεφθεί χώρος για 8 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Επιπλέων χώρος χρήσης & αποθήκευσης παρέχεται για τους ιδιοκτήτες σε εξωτερική υπόγεια αποθήκη.
Θέση του ακινήτου: Σε απόσταση μόλις 1 ώρας από το κέντρο της Αθήνας, μόλις 13 χιλιόμετρα από τον σταθμό του προαστιακού στο ‘’Κιάτο’’ και με εναλλακτικές επιλογές α) προς το μετρό β) προς το αεροδρόμιο ‘’Ελ. Βενιζέλος’’.
Το υπέροχο αυτό συγκρότημα είναι ιδανικό είτε για παραθεριστική, είτε και για μόνιμη κατοικία.
Από την θέση αυτή έχεις δυνατότητα να επισκεφθείς τους ακόλουθους κοντινούς προορισμούς : Ορεινός Προορισμός : Τρίκαλα Κορινθίας 27 χλμ. ( υψόμετρο 1100 μέτρα) https://www.trikala-korinthias.gr/ - Καλάβρυτα 97 χλμ.( υψόμετρο χιονοδρομικού κέντρου 2330 μέτρα). Πόλεις : Πάτρα 95 χλμ. – Κόρινθος 43 χλμ.
Οικονομικές Προτάσεις : α) Μέχρι το σημερινό κατασκευαστικό επίπεδο = 380,000€ β) Με την ολοκλήρωση της κατασκευής = 500,000€
Σημ: Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα του γραφείου μας. Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. : 061978303000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 6697 και λειτουργεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και τους κανόνες δεοντολογίας των Μεσιτών. Εμπιστευθείτε και Συνεργαστείτε με Νόμιμους Μεσίτες βγαίνοντας πάντα κερδισμένοι.
Για παρουσίαση και επίσκεψη στο ακίνητο, καλέστε για ραντεβού στα τηλέφωνα : 69 48 062 913 – 210 53 19 737 - 210 59 84 540 ώρες 10:00 -21:00.
Lazaridis Real Estate and Business Consultans www.lazaridisakinita.gr – info@lazaridisvagelis.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VLSSYGR380 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
454 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή