Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Καβάλα
  • € 1.800.000
  • 5+
  • 1.857
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023
Περιγραφή
Καβάλα, Περιγιάλι: Πωλείται στην περιοχή Περιγιάλι, οικόπεδο άρτιο και  οικοδομήσιμο. 

1) Κάλυψη Οικοπέδου = 0,40 * 1857,59 = 743,03 τ.μ.
2) Δόμηση Οικοπέδου = 0,80 * 1857,59 = 1486,07 τ.μ.
3) Μέγιστο ύψος κτιρίου = 8,50 μ.
4) Υποχρεωτική πρασιά = 6,00 μ.

Στην πρόταση που σας παρουσιάζεται, προβλέπεται η ανέγερση δέκα (10) συνολικά διαμερισμάτων, καθαρού εμβαδού 74,80 τ.μ. ανά διαμέρισμα, τα οποία θα διαθέτουν τρία υπνοδωμάτια, ένα ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και ένα λουτρό. Για τη στέγαση των διαμερισμάτων προβλέπεται να ανεγερθούν πέντε (5) κτίρια, το καθένα από τα οποία θα αποτελείται από δύο διαμερίσματα, ένα στον ισόγειο και ένα στον πρώτο όροφο, η πρόσβαση στον οποίο θα γίνεται από στεγασμένο εξωτερικό κλιμακοστάσιο. Επιπλέον, κάθε κτίριο θα διαθέτει πισίνα διαστάσεων 24,00 τ.μ., ενώ η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου θα είναι κατάλληλη προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η οριζόντια και κατακόρυφη προσβασιμότητα από άτομα με ειδικές ανάγκες. Τέλος, στην ανατολική πλευρά του οικοπέδου, προβλέπεται η ανέγερση ενός διώροφου κτιρίου 265,00 τ.μ. συνολικά, στο οποίο θα στεγάζονται όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της εγκατάστασης, όπως χώρος υποδοχής, υπολογιστικό κέντρο, χώρος αποθήκευσης αποσκευών, κοινόχρηστες τουαλέτες και στεγασμένος χώρος πρωινού. Στην παρακάτω εικόνα, παρουσιάζεται ενδεικτική χωροθέτηση των κτιρίων εντός του οικοπέδου.

Περιγραφή Κτιρίων
Τα κτίρια χωροθετούνται μέσα στο οικόπεδο ώστε να έχουν νότιο προσανατολισμό και να είναι δυνατή η μέγιστη εκμετάλλευση των βασικών αρχών της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Φυσικά, καθοριστικό ρόλο, έπαιξε το γεγονός ότι το οικόπεδο βρίσκεται μπροστά στον αιγιαλό και όλα τα διαμερίσματα, χωροθετήθηκαν ώστε να προσφέρουν θέα προς τη θάλασσα. Έχει γίνει πρόβλεψη να τοποθετηθούν ανοίγματα σε όλους τους χώρους υπνοδωματίων και στον ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, προκειμένου να είναι δυνατός ο φυσικός φωτισμός και δροσισμός των επιμέρους χώρων. Ο φέρον οργανισμός θα κατασκευαστεί από οπλισμένο σκυρόδεμα, ενώ οι τοιχοποιίες θα είναι από οπτοπλινθοδομή πάχους 25,00 εκ.. Τέλος, όλα τα κτίρια θα διαθέτουν εξωτερική θερμοπρόσοψη πάχους 8,00 εκ. για λόγους μείωσης των θερμικών απωλειών.
Η περίφραξη του οικοπέδου, θα διαμορφωθεί ώστε κάθε κτίριο να έχει ανεξάρτητη είσοδο, ενώ θα υπάρχει και μια κεντρική είσοδος μπροστά από το χώρο υποδοχής. Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, μπροστά από κάθε κτίριο θα υπάρχει πισίνα μεγάλων διατάσεων καθώς και άπλετος ελεύθερος χώρος πρασίνου, όπου μπορούν να τοποθετηθούν ξαπλώστρες για την χαλάρωση και αναψυχή των επισκεπτών των καταλυμάτων

Περιγραφή Διαμερισμάτων
Κάθε διαμέρισμα είναι ορθογωνικής κάτοψης και έχει καθαρό εμβαδόν 74,80 τ.μ. και όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και ένα ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας.
Η είσοδος σε κάθε διαμέρισμα γίνεται από την πλάγια όψη του κτιρίου. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, ο επισκέπτης συναντά το καθιστικό και στο βάθος μια πλήρως επιπλωμένη κουζίνα, ενώ υπάρχει ένα μεγάλο άνοιγμα το οποίο οδηγεί στη στεγασμένη βεράντα και στην πισίνα που βρίσκεται έμπροσθεν του κτιρίου. Στο μέσο του διαμερίσματος υπάρχει διάδρομος, ο οποίος οδηγεί στο λουτρό και στα υπνοδωμάτια. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για τον φυσικό φωτισμό τους αλλά και την ανανέωση του αέρα. Το λουτρό, με διαστάσεις 2,05 Χ 3,40 μ., είναι αρκετά μεγάλο και άνετο για την εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών. Η ισόγεια βεράντα στεγάζεται από τον εξώστη του πρώτου ορόφου, ενώ ξύλινα σταθερά διακοσμητικά στοιχεία τοποθετούνται στην ανατολική πλευρά για λόγους σκίασης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες

Περιγραφή Διαμερισμάτων
Η είσοδος στο διαμέρισμα του ορόφου, γίνεται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στα κτίρια. Η κάτοψη του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου είναι όμοια με εκείνη του ισογείου, ενώ και εδώ υπάρχει στεγασμένο μπαλκόνι πλάτους 2,20 μ. με νότιο προσανατολισμό και θέα προς τη θάλασσα. Δεδομένου ότι η μπαλκονόπορτα του ενιαίου χώρου έχει αρκετά μεγάλο άνοιγμα, προβλέπεται να τοποθετηθούν στο μπαλκόνι κυλιόμενες περσίδες, οι οποίες θα μετακινούνται παράλληλα με το κιγκλίδωμα, για λόγους σκίασης ανάλογα με τη θέση του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, για τον διαχωρισμό και τη νοητή οριοθέτηση του περιβάλλοντος χώρου μεταξύ των κτιρίων, προτείνεται η φύτευση δέντρων μεσαίου ύψους, τα οποία θα προσφέρουν και σκίαση στους χρήστες της κολυμβητικής δεξαμενής Τιμή 1.800.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #33762 Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
33762
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.857 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή