• € 230.000
  • 2.257
Περιγραφή
Στη περιοχή της Δυτικής Μάνης, στον παραδοσιακό οικισμό των Ριγκλίων και σε απόσταση μόλις 500 μέτρα από την θάλασσα, πωλείται οικόπεδο εκτάσεως δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα τετραγωνικών μέτρων.
Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, με μέγιστη δυνατότητα δόμησης στην κατασκευή διακοσίων τετραγωνικών μέτρων και η κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ιδιωτικά είτε για τουριστική εκμετάλλευση.
Το οικόπεδο έχει πρόσοψη δεκαπέντε μέτρα σε αγροτικό δρόμο και βρίσκεται πολύ κοντά στον κεντρικό άξονα που συνδέει την Καλαμάτα με την Αρεόπολη, γεγονός που καθιστά εύκολη την μελλοντική κατασκευή σε ότι αναφορά τη μεταφορά των υλικών, σε συνδυασμό με το ότι είναι επίπεδο, τετραγωνισμένο και χωρίς κλίση.
Το οικόπεδο έχει δυτικό προσανατολισμό γεγονός που εξασφαλίζει στη μελλοντική κατασκευή θέα στα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που προσφέρει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ο Μεσσηνιακός κόλπος.
Η θέση και η απόσταση του από τη θάλασσα, καθώς και το ότι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το χωριό του Αγίου Νικολάου και τη Στούπα -αποτελεί από τα πιο σημαντικά hot spots της περιοχής- το καθιστούν ιδιαίτερα προνομιακό είτε για ιδιοκατοίκηση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση.
Η απόσταση του από το ιστορικό χωριό της Καρδαμύλης, είναι μόλις οχτώ χιλιόμετρα ενώ είναι πολύ εύκολη η δυνατότητα πρόσβασης στην Αρεόπολη, το Οίτυλο και άλλα μέρη της Ανατολικής Μάνης, καθώς βρίσκονται σε απόσταση μισής ώρας με το αυτοκίνητο από το σημείο του οικοπέδου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
30 00 178 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.257 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή