Μονοκατοικία βίλα Ηροδότου, 5, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΗροδότου, 5
  • € 1.480.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Περιγραφή
Grace Villa μια μοντέρνα βίλα στην Ελλάδα σε ένα αριστοκρατικό προάστιο της Θεσσαλονίκης στο Πανόραμα!

Οι κύριες ιδέες του ακινήτου είναι ο σχεδιασμός ενός ενιαίου αρμονικού χώρου του εσωτερικού και του εξωτερικού του σπιτιού σε μια επίπεδη επιφάνεια. Δημιουργία μεγάλων λειτουργικών βεραντών, μπαλκονιών για μέγιστο όφελος και άνεση για τη διαμονή σε ήπιο μεσογειακό κλίμα. Η πρακτικότητα και η άνεση έχουν μελετηθεί προσεκτικά και ενσωματώνονται στο ντιζάιν της κατασκευής.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο σχεδιασμός είναι άνετος και λειτουργικός. Η επιφάνεια του σπιτιού έχει τη μέγιστη ωφέλιμη επιφάνεια για οικογένεια με παιδιά και είναι 300 m2. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, οπότε ακόμα και μια μεγάλη οικογένεια θα είναι άνετη εδώ: ο καθένας θα βρει τη δική του ζεστή γωνιά και ταυτόχρονα όλοι θα νιώσουν ενωμένοι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες: αντιολισθητικές επιφάνειες, χωρίς αιχμηρές γωνίες που μπορεί να βλάψουν το παιδί και ισχυροί φράχτες κάνουν τη βίλα ασφαλή για όλα τα μέλη της οικογένειας.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.

Οι τρεις όροφοι του σπιτιού προσφέρουν ιδιωτικούς χώρους, κοινόχρηστους χώρους και ξενώνες. Στο ισόγειο των 100m2 υπάρχουν χώροι καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Η λειτουργική και εργονομική κουζίνα είναι εξοπλισμένη με συσκευές και εξαρτήματα από γνωστές μάρκες. Τα έπιπλα σχεδιαστών χαρίζουν την αισθητική και ενισχύουν την άνεση. Το μοντέρνο τζάκι Piazetta προσθέτει ζεστασιά στο εσωτερικό του σπιτιού. Όλα αυτά αποτελούν έναν χώρο όπου η οικογένεια μπορεί άνετα να περάσει πολύ χρόνο. Επίσης στον κεντρικό όροφο υπάρχει ένα σαλόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και ως γραφείο και ως ξενώνας με μπάνιο.

Στον δεύτερο όροφο των 100m2 μπορείτε να βρείτε τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο (Master bedroom) έχει πρόσβαση σε ξεχωριστό μπάνιο και μεγάλη ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένα μπαλκόνι εμβαδού 16 m2, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον χώρος για εργασία, αναψυχή ή άθληση. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πανοραμικά παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ισόγειο – μπορεί να χρησιμεύσει ως πλήρης ξεχωριστός χώρος κατοικίας. Μοιάζει με στούντιο διαμέρισμα. Το ισόγειο είναι 100 m2, υπάρχει ξεχωριστή είσοδος από το δρόμο. Αυτός ο όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποδοχή επισκεπτών ή ως αίθουσα παιχνιδιών για τα παιδιά. Υπάρχει επίσης μπάνιο, δωμάτιο πλυντηρίου και τεχνικοί χώροι. Για αυξημένη άνεση, το σχέδιο του σπιτιού περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό σύγχρονων λύσεων μηχανικής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για την ενεργειακή απόδοση και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Έτσι, το κλίμα στο σπίτι παρέχεται από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα Daikin κλιματισμό με αεραγωγούς. Την άνετη θερμοκρασία ζέστης στο σπίτι δημιουργούν τα ζεστά δάπεδα και τζάκι. Όλα αυτά ελέγχονται από το σύστημα «έξυπνο σπίτι». Το πόσιμο και το τεχνικό νερό καθαρίζεται από ένα σύγχρονο σύστημα καθαρισμού. Όλο το σπίτι έχει υψηλής ποιότητας θερμότητα και αδιαβροχοποίηση. Τρία σενάρια φωτισμού δημιουργούν βέλτιστο φως ανάλογα με την ώρα της ημέρας: κύριο φως, απαλός φωτισμός και διακοσμητικά φωτιστικά.

Η χρήση προχωρημένων τεχνολογιών και η τήρηση των σύγχρονων προδιαγραφών στην κατασκευή, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα της κατασκευής.

Η Villa Grace βρίσκεται σε μια επίπεδη επιφάνεια. Το εμβαδόν του οικοπέδου φτάνει τα 2500 m2. Στο οικόπεδο έχει σπαρθεί γκαζόν, έχουν φυτευτεί καλλωπιστικά φυτά και δέντρα καθώς έχει εγκατασταθεί και σύστημα αυτόματού ποτίσματος.

Ένας ξεχωριστός χώρος με πισίνα είναι ένα άλλο άνετο μέρος για να χαλαρώσετε. Η θερμαινόμενη πισίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου! Μέγεθος πισίνας είναι 9/5=45 m2. Η επιφάνεια γύρο από τη πισίνα είναι καλυμμένη με αντιολισθητικό κεραμικό γρανίτη.

Για αναψυχή με τα παιδιά και αθλητισμό, υπάρχουν μεγάλες οικογενειακές κούνιες και αθλητική γωνιά. Μπορείτε να πάρετε ενέργεια και θετικά συναισθήματά χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας.

Η βίλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα παρακολούθησης βίντεο και συναγερμού. Υπάρχουν αυτόματες πύλες και στεγασμένος χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Ο εξωτερικός φωτισμός δημιουργεί άνεση και ασφάλεια στην κίνηση στο σκοτάδι. Επιπλέον, τονίζει τη μοντέρνα σιλουέτα του σπιτιού. Οι πηγές του φωτισμού είναι οικονομικές και δεν ερεθίζουν τα μάτια.

Η Villa Grace στο Πανόραμα είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε στην οικογένειά σας αξέχαστή ξεκούραση σε μια καταπληκτική μεσογειακή τοποθεσία! Αρκεί να πάρετε μόνο τα προσωπικά σας αντικείμενα, όλα τα άλλα υπάρχουν ήδη εκεί!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4023835 - 10/02/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.480.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης