Duplex, άριστη κατάσταση, 109 τμ, Λυκαβηττός, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 435.000
  • 4
  • 109
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό η εξαιρετική μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου έχει μόλις πολυτελώς ανακαινιστεί με καλαίσθητα επιλεγμένα υλικά. Είναι λειτουργική και minimal, ήσυχη, φωτεινή και με μεγάλη ιδιόχρηστη ταράτσα. Διαθέτει στο πρώτο επίπεδο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Στο δεύτερο ένα ακόμη υπνοδωμάτιο με μπάνιο. Εξαιρετική επιλογή για ιδιοκατοίκηση ή για επενδυτικούς λόγους.

Τοποθεσία: Ο Λυκαβηττός αγκαλιάζει το φημισμένο λόφο του Λυκαβηττού και έχει θέα στο Κολωνάκι, την πιο φημισμένη και πολυτελή περιοχή της Αθήνας. Απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Λυκαβηττός βρίσκεται ψηλά πάνω από την πόλη και περιβάλλεται από τους καταπράσινους λόφους που οδηγούν μέχρι τη γοητευτική εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Είστε περιτριγυρισμένοι από πράσινο ενώ παράλληλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολυσύχναστες καφετέριες, εστιατόρια, μπουτίκ σχεδιαστών, κινηματογράφους και βιβλιοπωλεία. Είναι επίσης πολύ κοντά σε πολλά μουσεία, γκαλερί τέχνης και θέατρα. Ο Λυκαβηττός είναι από καιρό ένας πολυπόθητος προορισμός για όσους αναζητούν ακίνητα, προσφέροντας μια πράσινη όαση κοντά στο κέντρο της πόλης.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02R1N5 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
109 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 435.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή