Duplex, νέα, 280 τμ, Άγιος Νικόλαος, Λεύκτρος

Λεύκτρος
  • € 420.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα υπέροχο ακίνητο πωλείται, σε οικόπεδο περίπου 5.300 τετραγωνικών μέτρων, με δύο ημιτελή τριώροφα κτίρια και θέα το πανέμορφο ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου στην Μάνη Μεσσηνίας.
Και τα δύο κτήρια έχουν συνολική επιφάνεια 280τμ. Η σκεπή είναι φτιαγμένη με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας κόκκινα κεραμίδια.
Στο εσωτερικό θα βρούμε 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 2 υπέροχα τζάκια, ξύλινα ταβάνια και δύο σκάλες που συνδέουν τους ορόφους μεταξύ τους. Ο κάτω όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο ή ως αποθήκη.

Στον εξωτερικό χώρο σε ένα πανέμορφο πετρώδες τοπίο, έχει προγραμματιστεί να διαμορφωθεί κήπος ενώ μπροστά από τα κτίρια και στην άκρη του οικοπέδου, υπάρχει χώρος που έχει προβλεφθεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πισίνας. Τέλος, ο ιδιοκτήτης των ακινήτων έχει καταφέρει να πάρει μια ακόμη οικοδομική άδεια για κατασκευή ενός ακόμη κτηρίου δίπλα από τα άλλα δύο.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ο Άγιος Νικόλαος είναι ένα μικρό χωριό με λιμάνι για ψαροκάικα, νεοκλασικά κτίρια και μικρά πέτρινα αρχοντικά που προσφέρουν μια μικρή ποικιλία από όλα.Το χωριό απέχει περίπου 3,5 χλμ από τη Στούπα και 47 χλμ από την Καλαμάτα.

Η Μεσσηνία είναι νομός της Ελλάδας που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Η πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας είναι η Καλαμάτα. Οι μεγαλύτερες κωμοπόλεις είναι η Μεσσήνη, τα Φιλιατρά, η Κυπαρισσία, οι Γαργαλιάνοι, η Χώρα και η Πύλος.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός Μεσσηνίας είναι ένας από τους ομορφότερους της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς.

Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα από πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά, επιβλητικά βουνά και αρχαία μνημεία παγκόσμιας αναγνώρισης. Η Μεσσηνία διαθέτει δύο σημαντικές μαρίνες της Καλαμάτας και της Πύλου γεγονός που διευκολύνει την άνετη και ασφαλή αγκυροβολία.
Στη Μεσσηνία βρίσκεται και το πολυτελές resort Costa Navarino το οποίο έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη προσφέροντας στους επισκέπτες του συναρπαστικές εμπειρίες και διακοπές υψηλων προδιαγραφών. Παράλληλα, τη φετινή χρονιά άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμη ξενοδοχείο της W Hotels, με θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου αυξάνοντας το prestige της περιοχής.

Προσβασιμότητα: Η Μεσσηνία προσεγγίζεται με αεροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Κρατικό Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Η πρόσβαση στο Νομό μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο και τακτικά είναι τα δρομολόγια που συνδέουν την πρωτεύουσα του Νομού με τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Σπάρτη, την Πάτρα, την Τρίπολη και άλλες μεγάλες πόλεις των γύρω Νομών.

Επενδυτική Δύναμη: Τα τελευταία χρόνια το επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής έχει αυξηθεί σημαντικά καθώς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν πολλά εκατομμύρια καθιστώντας την Μεσσηνία ένα μαγικό τουριστικό προορισμό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02R3MH - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή