Δυάρι Αριστοξένου, 24, Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι

ΠαγκράτιΑριστοξένου, 24
  • € 450/μήνα
  • 3
  • 35
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Παγκρατι πλησιον Καλλιμαρμαρο, διαμερισμα 35 τμ, 2ου οροφου, πληρως εξοπλισμενο (κουζινα, ψυγειο , aircondition, tv κοκ) και επιπλωμενο (τραπεζι, γραφειο, κρεβατι).
Σε εξαιρετικα ησυχο σημειο, στην οδο Αριστοξενου, ακριβως μπροστα στην πλαϊνη εισοδο του Αλσους Παγκρατιου.
Αριστη κατασταση, με μπαλκονι που βλεπει στην πισω μερια της πολυκατοικιας, αποτελουμενο απο σαλονι - κρεβατοκαμαρα, 2ο δωματιο που μπορει να χρησιμοποιηθει ως κρεβατοκαμαρα, κουζινα και μπανιο. Με ιδιαιτερη διακοσμηση και καλλιτεχνικη φιλοσοφια, ξεχωριζουν οι πινακες γνωστων ζωγραφων της εποχης μας καθως και η αξιοποιηση στο επακρο των λειτουργικων χωρων του διαμερισματος. Τα τελευταια ετη ηταν μισθωμενο απο Αμερικανιδα ζωγραφο παγκοσμιου βεληνεκους και η χρηση του ηταν ατελιε ζωργαφικης. Περα απο την πληρη επιπλωση και την υπαρξη καινουργιων συσκευων (ψυγειο, κουζινα, aircondition, τηλεοραση κοκ) το διαμερισμα παρεχει τα παντα (μαχαιροπηρουνα, πιατα, λινοσκεπασματα, συσκευες οικιακης χρησης πχ τοστιερα, καφετιερα, ατμοσιδερο, σεσουαρ κοκ).
Ευέλικτη μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα έτος ή και περισσότερο.
Προσαρμόζουμε τις τιμές μας ανάλογα με τη διάρκεια μίσθωσης. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί βάσει της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της μίσθωσης.
Δεκτες προτασεις ειτε για μακροχρονια μισθωση, ειτε με το μηνα, με την εβδομαδα. Οπως προαναφερεται, ικανοποιουνται και αιτηματα για μισθωση ορισμενου χρονου (πχ 1 μηνα, 2 εβδομαδες κοκ), το κοστος της μισθωσης εξαρταται απο τη διαρκεια της μισθωτικης περιοδου. Πολυ χαμηλα κοινοχρηστα (20 ευρω / μηνα), γρηγορο ιντερνετ Επικοινωνια αποκλειστικα μεσω γραπτου μηνύματος (sms) ειτε email, παρακαλω οχι τηλεφωνικες κλησεις. Ιδιωτης.
Το κοστος των 450 ευρω / μηνα αφορα μισθωση για 8 μηνες μινιμουμ και προεξοφληση με την αναρτηση στο gov.gr, συν εγγυηση (μισθωμα 2 μηνων).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4027121 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
35 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 450/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης