Τριάρι τρίτος όροφος, Λέχαιο, Άσσος-Λεχαίο

Άσσος-Λεχαίο
  • € 215.000
  • 4
  • 143
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μια μοναδική κατοικία σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα περιμένει να γοητεύσει το νέο της ιδιοκτήτη.

Το φανταστικό αυτό σπίτι εκτείνεται σε 3 ορόφους. Το ημιυπόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ενα μπάνιο και μια κρεβατοκάμαρα. Στο υπερυψωμένο ισόγειο υπάρχει το σαλόνι με το τζάκι, η κουζινα του κυρίως σπιτιού και ένα WC των επισκεπτών . Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες και ένα λουτρό.

Ακριβώς από πάνω από τον πρώτο όροφο υπάρχει ένα δώμα προσβάσιμο που μπορεί να τοποθετηθεί μπάρμπεκιου και πέργκολα ούτως ώστε να αποτελέσει ένα χώρο για στιγμές χαλάρωσης. Το σπίτι διαθέτει ασανσέρ που συνδέει όλους τους ορόφους για εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του σπιτιού.

Τέλος βρίσκεται σε ένα πολύ προνομιακό σημείο κοντά στη θάλασσα με άμεση πρόσβαση και φυσικά πολύ κοντά σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος.

Τοποθεσία: Ο νομός Κορινθίας βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα προορισμών ιδανικών για αποδράσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Η Κορινθία χαρακτηρίζεται για τη πλούσια ποικιλομορφία της καθώς συνδυάζει τέλεια τις αποδράσεις στο βουνό, τη φύση, τη θάλασσα ενώ παράλληλα έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Σήμα κατατεθέν του νομού Κορινθίας αποτελεί η Διώρυγα της Κορίνθου ένα εντυπωσιακό έργο από την οποία περνούν κάθε χρόνο από πάνω από 15.000 περίπου πλοία.

Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι,το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι και το Κιάτο.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Κορινθία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ενώ βρίσκεται μόλις 84 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 132 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Ακόμα, υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με τακτικότατα δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού και υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση του νομού Κορινθίας με την Αθήνα.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με το νομό Κορινθίας να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4027183 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή