Τριάρι Γιαννετάκη, 3, Φιξ, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - ΜακρυγιάννηΓιαννετάκη, 3
  • € 900/μήνα
  • 5
  • 70
  • 1
  • 1
Περιγραφή
Πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στον πάνω όροφο μονοκατοικίας, υψηλής αισθητικής, ψηλοτάβανο, με ατμόσφαιρα αστικής πολυτέλειας της Αθήνας του '50 με σύγχρονα πρακτικά χαρακτηριστικά.
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, 3' από το σταθμό Μετρό ΦΙΞ και το ΕΜΣΤ, 10’ από το Μουσείο της Ακρόπολης, σε πολύ ήσυχο στενό δίπλα στο ζωντανό πεζόδρομο της Γεωργίου Ολυμπίου, στην αγορά και σε πλατείες, με άμεση πρόσβαση σε όλες τις διερχόμενες συγκοινωνίες (λεωφορεία, τρόλευ).

Πλήρως ανακαινισμένο Φεβρουάριο 2023 (θα μπει πρώτος ενοικιαστής) με καινούρια όλα τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά, καινούριο ηλιακό θερμοσίφωνα, νέα μόνωση ταράτσας, δρύινα πατώματα στο σαλόνι, το καθιστικό και τις δύο κρεβατοκάμαρες και ολοκαίνουριο μπάνιο και κουζίνα.

Διαθέτει σε λειτουργία ανεξάρτητη ατομική θέρμανση πετρελαίου με χρονοδιακόπτες, ιδιόκτητο καυστήρα και δεξαμενή πετρελαίου, σώματα καλοριφέρ σε όλα τα δωμάτια (και στο μπάνιο), ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας και μηδενικά κοινόχρηστα.

Έχει 2 A/C, 1 ανεμιστήρα οροφής, διπλά τζάμια, αλουμίνια και σίτες σε όλα τα παράθυρα, σιδεριές ασφαλείας στα πίσω παράθυρα και στην έξοδο της κουζίνας προς την ταράτσα και δικαίωμα χρήσης ταράτσας.

Είναι πλήρως επιπλωμένο, με καινούρια κρεβάτια και στρώματα, πλυντήριο, ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, μεγάλη βιβλιοθήκη στην κρεβατοκάμαρα και μπαρ στο καθιστικό.

Διαμπερές, φωτεινό, με 2 κρεβατοκάμαρες που επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα, σαλόνι, καθιστικό και επιπλέον δωμάτιο για ξενώνα, γραφείο ή δωμάτιο οικιακής βοηθού. Είναι 215 κυβικά μέτρα (70τ.μ.) με εξαιρετική διαρρύθμιση η οποία δίνει τη δυνατότητα πλήρους απομόνωσης των ιδιαίτερων δωματίων από τους κοινούς χώρους.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους κινούνται και εργάζονται στο κέντρο ή αγαπούν την περιοχή του Κουκακίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4028791 - 24/03/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 900/μήνα
κοινόχρηστα
€ 3/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης