Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Μυθήμνη
  • € 150.000
  • 2.024
Περιγραφή
Κερά Κισσάμου Χανίων – Δήμος Μυθήμνης:
Σε συνεχώς αναπτυσσόμενη οικιστική ζώνη, πωλείται επίπεδο οικόπεδο, 2.024 τ.μ. με πρόσοψη ~25μ., εντός οικισμού, με πολλά ελαιόδεντρα, μουριές και όμορφη θέα στα βουνά και τους ελαιώνες. Προσφέρει δόμηση 400 τ.μ., συντελεστή κάλυψης 60% και είναι κατάλληλο για αστική αξιοποίηση ή επενδυτικό σχέδιο.Απέχει 4-6 χλμ. από την θάλασσα και κεντρικές παραλίες, 800μ. από το Φαράγγι Ρόκας, 38 χλμ. από το κέντρο της πόλης των Χανίων και 55 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Η Κερά είναι ένα καταπράσινο χωριό, με πυκνό δάσος και άφθονη βλάστηση, αποτέλεσμα του τρεχούμενου νερού που το χειμώνα σχηματίζει και καταρράκτη. Στο τμήμα του δασωμένου κομματιού της Κεράς φιλοξενούνται κάποια από τα θεατρικά δρώμενα του καλοκαιριού, οπότε το χωριό γεμίζει από επισκέπτες και φιλοξενούμενους. Τον Αύγουστο για 1 μήνα, γίνονται οι φημισμένες ποιοτικές γιορτές Κερά & Ρόκκας φιλοξενώντας, κυρίως θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, προσελκύοντας καλλιτέχνες και κοινό απ’ ολόκληρη την Κρήτη, κι όχι μόνο. Επιπλέον, στο χωριό διατηρείται ακμαία βιοτεχνία παρασκευής φημισμένων ξεροτήγανων, που διακινούνται στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, λειτουργεί εταιρεία που ασχολείται με το σπάσιμο πέτρας, παρασκευή βιολογικής ρίγανης ενώ μπορεί να βρει κανείς μέχρι και βίλες προς ενοικίαση για το καλοκαίρι. Στην Κερά & Ρόκκα, βρίσκονται παραδοσιακοί πετρόκτιστοι οικισμοί, που φιλοξενούν χιλιάδες επισκέπτες, μέχρι και λάτρεις του camping.
Τιμή συζητήσιμη.

Πώληση, Οικόπεδο, Εμβαδόν: 2024 τ.μ., Θέα, Πρόσοψης, Κλίση: Επίπεδο, Συντελεστής δόμησης: 000, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Επενδυτικό, Κατάλληλο για αγροτική χρήση, Συντελεστής κάλυψης: 60, Απόσταση απο θάλασσα: 4, Μήκος Πρόσοψης: 25
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
357950 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.024 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή