Τριάρι Παπαγεωργίου Τάσκου 5-9, 564 30, Σταυρούπολη, Κέντρο, Σταυρούπολη

ΣταυρούποληΠαπαγεωργίου Τάσκου 5-9, 564 30, Σταυρούπολη
  • € 62.000
  • 4
  • 92
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-316 - Σταυρούπολη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 92 τ.μ. σε οικόπεδο 180 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1960 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε πάρκο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 62.000 €
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ( Σταυρουπόλ ) πωλείται εκπληκτικό ισόγειο διαμέρισμα 90τ.μ. σε διπλοκατοικία, πλήρως ανακαινισμένο τον Γενάρη του 2023, κατασκευής 1960, διαμπερές, ευάερο, ευήλιο, προσόψεως, προσεγμένο, σε άριστη κατάσταση. Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πλησίον της Λεωφόρου Λαγκαδά στο βόρειο τμήμα της Σταυρούπολης, πλησίον του Σταυρουπόλ και απέχει 2 μόλις λεπτά από την Περιφερειακή Οδό, σε πολύ ήσυχη τοποθεσία. Περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα, πλατείες, πολύ πράσινο, εμπορικά καταστήματα, φροντιστήρια, γήπεδα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων. Πλησίον του ακινήτου υπάρχουν στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια που εκτελούνται προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Στο εσωτερικό του εκπληκτικού αυτού διαμερίσματος συναντούμαι 3 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, ευρύχωρο χωριστό σαλόνι, άνετη ευρύχωρη χωριστή κουζίνα και μεγάλο μπάνιο. Στα δάπεδα υπάρχουν πλακάκια όπως επίσης πλακάκια υπάρχουν και στο ευρύχωρα μπαλκόνια εμπρός και πίσω. Τα κουφώματα είναι καινούργια ενεργειακής κλάσης pvc, η θέρμανση γίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, a/c inverter, ηλιακό θερμοσίφωνα, αποθήκη εξωτερικά του ακινήτου, καινούργια κουζίνα, μπαλκόνια μπρος και πίσω, και εγκατάσταση για συναγερμό. Έχει γίνει ριζική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους και έχουν αλλαχτεί όλα τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά. Ιδανικό για οικογένειες που θέλουν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα σε ήσυχη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς και για επένδυση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-316 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 62.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή