Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΡίγκλια, Ρίγκλια 24022
  • € 160.000
  • 2.997
Περιγραφή
Στον οικισμό των Ριγκλίων της Δυτικής Μάνης και ειδικά στη θέση Πρίνισκα πωλείται οικόπεδο 2.997,21 τετραγωνικά μέτρα το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 6 λεπτά από μία από τις διασημότερες περιοχές της Δυτικής Μάνης, την παραλία του Πανταζή, με κάτασπρη άμμο και καταγάλανα νερά.

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο εφόσον βρίσκεται εντός της ζώνης των 800 μέτρων του στάσιμου οικισμού των Ριγκλίων και έχει πρόσοψη 126 μέτρα σε αγροτικό δρόμο.

Είναι αμφιθεατρικό με εκπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο.

Η δυνατότητα δόμησης είναι 200 τετραγωνικά μέτρα και η κατασκευή μπορεί να αφορά είτε ιδιωτική κατοικία, είτε κατασκευή με σκοπό την τουριστική εκμετάλλευση της, μιας και το οικόπεδο βρίσκεται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση σε σχέση με τη θέα προς τη θάλασσα.

Η απόσταση του από το εθνικό δίκτυο είναι μόλις στα 600 μέτρα, γεγονός που του εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο και δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται κανείς πολύ κοντά σε σημαντικά αξιοθέατα και παραλίες της περιοχής όπως το Καταφύγι, την Στούπα και την παραλία της Καλόγριας, ενώ η απόσταση του από την Καρδαμύλη είναι στα 12 χιλιόμετρα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20 00 167 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.997 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή