Μονοκατοικία βίλα Κέντρο, Κέντρο, Μώλος

ΜώλοςΚέντρο
  • € 415.000
  • 3
  • 140
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδ: 1379 Αυτή η πολυτελής, μοντέρνα βίλα 140m2 βρίσκεται στο Μώλο Φθιώτιδας, μόλις 2χλμ. από τη Μαρίνα του Μώλου. Χτισμένη το 2016, η βίλα είναι εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και χαρακτηριστικά που θα μπορούσε κανείς να επιθυμεί. Η βίλα διαθέτει δύο κυρτές τηλεοράσεις 3D HD 4K με ηχεία surround sound και DVD/blue beam, δύο δορυφορικά πιάτα για τηλεόραση και αποκλειστικό internet με ταχύτητες 28-30 MB, ενώ όλος ο φωτισμός στη βίλα είναι 100% LED.

Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι το Master με μεγάλο τζάκι. Το σαλόνι είναι πλήρως επιπλωμένο με ένα δεύτερο μεγάλο τζάκι και η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις συσκευές, το κύριο μπάνιο και το WC. Η βίλα διαθέτει επίσης μια εμπορική πισίνα 6m x 8m x 2m με μπλε σκάλα και υδρομασάζ, και όλα τα έπιπλα και ο εξοπλισμός της πισίνας περιλαμβάνονται στην πώληση.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης κλειστό γκαράζ 140m2 με πλήρη κλιματισμό/θέρμανση, ηλεκτρικό αυτόματο ανελκυστήρα 4500kg και επίπεδη οροφή με ιταλικά κεραμίδια. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει ένα επιπλέον μεγάλο γκαράζ για γιοτ διαστάσεων 8m x 14m x 12m, που εγκαταστάθηκε το 2018, μέσα σε έναν μεγάλο κήπο. Διαθέτει επίσης ηλεκτρικά παντζούρια και επαγγελματικά εγκατεστημένες σήτες ασφαλείας και μπάρες σε όλα τα παράθυρα και την πίσω πόρτα, καθώς και 26 κάμερες ασφαλείας HD, ελεγχόμενες μέσω Internet/WiFi από ένα έξυπνο τηλέφωνο και συνδεδεμένες με δύο ειδικούς διακομιστές καταγραφής με σύνδεση WiFi σε ένα έξυπνο τηλέφωνο για απομακρυσμένη παρακολούθηση και καταγραφή με μια κάρτα SIM SMS. Η βίλα διαθέτει επίσης δύο ηλεκτρικές πύλες με αυτόματο κλείσιμο μετά από δύο λεπτά για την είσοδο και την έξοδο, καθώς και αυτόματη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο.

Αυτή η πολυτελής βίλα διαθέτει επίσης φωτοβολταϊκά πάνελ NET Metering 15000kWh/έτος και 48 δέντρα, ύψους 4 μέτρων το καθένα, φυτεμένα στον κήπο. Για πρόσθετη χαλάρωση, η βίλα είναι εξοπλισμένη με ένα υπαίθριο κοντέινερ 20 ποδιών που έχει μετατραπεί σε σαουνα

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν δημιουργήσει με αγάπη αυτή τη βίλα σε ένα πραγματικά αξιόλογο μέρος για να ζήσετε και να χαλαρώσετε. Τώρα, την προσφέρουν προς πώληση και μοιράζονται τις εντυπώσεις τους από την όμορφη περιοχή του Μώλου Φθιώτιδας. Αυτή η πόλη παρέχει εξαιρετικές συνδέσεις με την Αθήνα (189χλμ.) και τη Θεσσαλονίκη (317χλμ.), καθώς και 27χλμ. από τη Λαμία και 14χλμ. από τα Καμένα Βούρλα. Απέχει επίσης μόλις 10χλμ. από τις Θερμοπύλες, όπου βρίσκεται το παγκοσμίου φήμης άγαλμα του Λεωνίδα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιστορικές πόλεις και χωριά σε κοντινή απόσταση, όπως η Σκάρφεια, ο Άγιος Χαράλαμπος, η Μεντίτσα και η Ανάβρα. Για όσους απολαμβάνουν την πεζοπορία, ο Εθνικός Δρυμός Κνημίδος βρίσκεται κοντά, καθώς και η δυνατότητα να κάνετε ιστιοπλοΐα σε έναν από τους όμορφους κόλπους του Μαλιακού.
Ηλίας Χατζής
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1379 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 415.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή