Μονοκατοικία βίλα Αβία, Κέντρο, Αβία

ΑβίαΑβία
  • € 620.000
  • 5
  • 214
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-111 - Αβία Αρχοντικό ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 214 τ.μ. σε οικόπεδο 258 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, μαρμάρινα πατώματα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 620.000 € Θεαματική Βίλα προς πώληση στην Παλιόχωρα Αβίας. Αυτή η υπέροχη περιοχή απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα και το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας απέχει μόλις 21 χιλιόμετρα.
Η Παλιόχωρα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό με καταπληκτικές παραλίες, ταβέρνες, καφετέριες και εστιατόρια.
Αυτό το υπέροχο ακίνητο είναι συνολικά 214 τετραγωνικά μέτρα συν ένα επιπλέον υπόγειο 56 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων στο υπόγειο.
Το ισόγειο είναι 124,16 τετραγωνικά μέτρα και το επάνω επίπεδο είναι 90 τετραγωνικά μέτρα.
Το ισόγειο αυτής της βίλας αποτελείται από ένα ευρύχωρο ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία και μια ενιαία κουζίνα με μεγάλο χώρο πρωινού.
Επιπλέον, υπάρχει ένα μπάνιο με τζακούζι δίπλα στην κουζίνα.
Μια μαρμάρινη εσωτερική σκάλα σας οδηγεί στο επάνω επίπεδο. Αυτό το επίπεδο προσφέρει 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι μια σουίτα και ένα δεύτερο μπάνιο. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα και στο βουνό.
Η μαρμάρινη σκάλα συνεχίζει μέχρι την ταράτσα της βίλας. Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τα βουνά του Ταϋγέτου. Η θέα από εδώ είναι εκπληκτική.
Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί, φωτεινοί και ευάεροι. Διαθέτει εντυπωσιακά παράθυρα που αφήνουν όλο το φυσικό φως του ήλιου και το καλοκαιρινό αεράκι.
Προσφέρει επίσης έναν υπέροχο κήπο. Ο κήπος είναι προσβάσιμος από μια πόρτα στην κουζίνα. Ο χώρος αυτός είναι εξοπλισμένος με τέντες για να προσφέρει σκιά από τον ήλιο και προστασία από τη βροχή.
Οι εξωτερικοί χώροι που προσφέρει αυτή η βίλα θα σας κάνουν να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους απολαμβάνοντας δείπνο, διασκέδαση ή απλά απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-111 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
214 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή