Ξενοδοχείο προς Πώληση

Παλλήνη
  • € 6.300.000
  • 2.000
  • 3+
Περιγραφή
Η κατηγορία του ξενοδοχείου είναι 3 κλειδιά(40 πολυτελή διαμερίσματα,200 κρεβάτια) και όλο το οικόπεδο είναι 4.050 τ.μ.συμφωνα με τα συμβολαια(στην πραγματικοτητα 4.500 τ.μ.) ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΣΙΝΙΣΜΕΝΟΙ Το ξενοδοχείο βρίσκεται, δίπλα στη θάλασσα. Είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος, περιτριγυρισμένο από πευκόδασος,αναμεσα σε φημισμενους οικισμους, ένας φυσικός επιγειος παράδεισος.
Απέχει μόλις 60 μ από τη θάλασσα, με καταπληκτική παραλία Μία πλήρης αγορά (4 μεγαλα σούπερμαρκετ, εστιατόρια, πολυκαταστήματα κτλ. ) βρίσκεται 2-3 λεπτά μακριά, για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του ξενοδοχειου.
Αποτελείται από 39 διαμερίσματα, 30-60 τ.μ. εσωτερικού χώρου και 2 μεγάλες βεράντες(μια προς την θαλασσα και μια πισω), των 11,50τ.μ. η κάθε μία,διαμπερη, με έπιπλα εξωτερικού χώρου και με καταπληκτική και απεριόριστη θέα στον ΤΟΡΩΝΑΙΟ ΚΟΛΠΟ(από την Νικητη εως το Α.ΟΡΟΣ). To μεγαλυτερο μερος των διαμερισματων αποτελείται από ένα η δυο μεγάλα υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα (κλιματισμός ,ατομικη θέρμανση με ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΩΡΟΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ,δορυφορική TV παγκοσμιας ληψης,συναγερμός και ειδικες εγκαταστασεις πυρασφαλειας,παραδοσιακα φωτιστικα,πληρης λοιπος εξοπλισμος και λευκα ειδη) , μεγάλη σαλοκουζίνα με καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, οργανωμένη και πληρως εξοπλισμενη κουζίνα, μεγαλο ψυγείο με καταψυκτη KELVINATOR, ηλεκτρικες εστιες και ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ. Τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από γρανίτες και τα έπιπλα από μασίφ ξύλο. Επιπλέον, κάθε διαμέρισμα διαθέτει ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ με υποδομη για συνδεση με κυκλοφορητες ηλιακων,ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΛ αποδιδοντας ζεστο νερο χρησης ολο τον χρονο, ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και room service.
Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο επίπεδο(ground-floor), πρώτο όροφο, δεύτερο όροφο και σοφίτα.
Στο ισόγειο επίπεδο υπάρχει χώρος λεβητοστασίου όπως και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι.Οι ΜΟΝΩΣΕΙΣ ολων των χωρων είναι ειδικες(υπερδιπλη τοιχοποιια 30 εκ. και ενδιαμεσα πετροβαμβακας παχους 10 εκ.). Η ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑ(μεταξυ των 2 κτιριων πισω Ν-Δ),80 μ2 έχει ένα μεγάλο χώρο για πρωϊνό, χώρο υποδοχής, μια μεγάλη κουζίνα ,ένα γραφείο υποδοχης και είναι ολη επενδεδυμενη με παραδοσιακη πετρα...
Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΗΠΟΣ με πολλά δέντρα(ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ 80 ετων –ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ-ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ και περιμετρικα ολου του ξενοδοχειου ΥΨΗΛΑ LEYLAND και ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ) , ΓΚΑΖΟΝ και διασπαρτα κηπαρια,2 ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΝΕΡΟ και πληρες υπογειο δικτυο αρδευτικο, επενδύσεις με πέτρα, καθιστικά, 3 barbeque, παιδική χαρά, άνετο και στεγασμένο parking, Αυτονομοςβιολογικός καθαρισμός με δικο μας αγωγο προσαγωγης εως το Πευκοχωρι,φωτιστικα παραδοσιακα σε ολον τον εξωτερικο χωρο,Ι. ΝΑΟΣ Α.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-Α.ΕΙΡΗΝΗΣ, κ.ά.
Μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ 16*8 με ειδικες κατασκευες και αυτονομα συστηματα καθαρισμου και ευρωπαικο ηλεκ/κο εξοπλισμο που την καθιστουν κατά γενικη ομολογια την καλυτερη στην περιοχη, μία μικρότερη ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ 5*3, ένα ZACCUZI 3,5*5 με δυνατοτητα παροχης ακομα και ζεστου νερου από τα φωτοβολταικα, POOL-BAR και ΤΑΒΕΡΝΑ 200 μ2 ολο από παραδοσιακη πετρα και πληρη εξοπλισμο γυρω από τις πισινες(ξαπλωστρες-ομπρελλες-τραπεζια και καρεκλες εξωτερικου χωρου)ώστε να προσφερει τα παντα(πρωινο-γευμα,καφεδες,παγωτα,κρυα πιατα,ποτα κ.α.) τοσο στους πελατες του ξενοδοχειου οσο και σε εξωτερικους πελατες,σε πληρη λειτουργια με τις σχετικες αδειες από το 2008.
Είναι μια αρτια εξοπλισμένη μονάδα,για την ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ της οποιας ομιλουν οι παντες,
Έχει επίσης μεγάλη προοπτική για το μέλλον(όταν γινει επεκταση του σχεδιου), διότι μπορεί να ανεγερθεί ένα ακόμα κτίριο, με 40 διαμερίσματα(25-30 μ2 ώστε να καλυψουμε πλεον όλες τις ζητησεις και τα βαλαντια) και 10 καταστήματα με πρόσωπο στον κεντρικό δρόμο!(Λόγω του ΜΕΓΕΘΟΥΣ του οικοπέδου και της ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ του).Καταστηματα όπως Ταβερνα με σεφ και παραδοσιακη Ελληνικη κουζινα που λειπει από το σημειο,mini-market,fast-food,φουρνος,φρουτα,κ.α..…
Ακομα υπαρχει η δυνατοτητα να συνδιαστει η υπαρχουσα υποδομη του POOL-BAR(αποθηκες-καταψυκτες-ειδικα ψυγεια-κ.α.),με την λειτουργια BEACH-BAR εμπροσθεν του συγκροτηματος,στην παραλια(40 μ. αποσταση),με πολύ χαμηλο ενοικιο προς τον Δημο Κασσανδρας(περιπου 1000 ευρω,για ολη την σαιζον)και αυτονοητο μεγαλο ωφελος (ποτα-αναψυκτικα-καφεδες-ενοικιασεις μηχανων- water games-κ.α.)…..
Τελος μπορουν να λειτουργησουν,εντος της μοναδος μικρες αλλα πολύ προσοδοφορες δραστηριοτητες(πωλησεις ειδων θαλασσης,ενοικιασεις auto-moto-ποδηλατα,ηλεκτρονικα παιχνιδια για παιδια,κ.α.
Εχει το συγκροτημα πληρη υποδομη(εχει γινει σχετικη προμελετη),ώστε να δεχθει επανω στις επιφανειες των στεγασμενων parking (600 μ2),στην οροφη του pool-bar(100 m2) και στις νοτιες και ανατολικες πλευρες των σκεπων των 2 κτιριων(300 μ2),συστηματα ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ,80-90 KW,τα οποια είναι γνωστο ότι με την σταθερη ηλιοφανεια της περιοχης αποδιδουν 6-7.000 ευρω/10 kw
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2349 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.000 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 6.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή