Τριάρι νέο, πέμπτος όροφος, Άγιος Ιωάννης, Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
  • € 670.000
  • 4
  • 121
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Μία πολυτελής 121 τμ μεζονέτα 5ου και 6ου ορόφου, που βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του Τσάκου, στην Αγία Παρασκευή. Αποτελείται από ένα όμορφο σαλόνι, όπου τα ανοίγματα του ακινήτου πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στο ηλιόλουστο μπαλκόνι με μια φανταστική θέα. Το απολύτως ασφαλές αυτό διαμέρισμα διαθέτει θωρακισμένη / πυράντοχη πόρτα και πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού καθώς και ενα WC. Ενεργειακή απόδοση Α+.

Οικοδομημένη στους πρόποδες του Υμηττού, η Αγία Παρασκευή είναι ένα από τα λίγα προάστια που προικίστηκαν με πλούσια βλάστηση. Συνορεύει με τους Δήμους Χολαργού, Χαλανδρίου, Γέρακα και Γλυκών Νερών. Απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και υψηλή ποιότητα ζωής. Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής που αποτελεί ένα από τα πιο καλαίσθητα και επισκέψιμα σημεία εστίασης για τους δημότες των Βορειοανατολικών Προαστίων, αλλά και των Μεσογείων.
Εμβληματικά κτίρια που διαθέτει ο δήμος θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Είναι ιδανικό προάστιο για οικογένειες καθώς διαθέτει πληθώρα σχολείων, πλατείες, ελεύθερους χώρους, παιδικές χαρές, αθλητικά κέντρα, κλειστά γυμναστήρια και πάρκα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάθε συνοικία έχει τη δική της τοπική πλατεία μαζί με την τοπική της μικρο-αγορά.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει βραβευτεί δύο συνεχόμενες χρονιές από το «Best City Awards». Συνδέεται με την Αττική Οδό μέσω της Περιφερειακής Υμηττού (κόμβοι 13, Υ3 και Υ4) και διαθέτει ένα άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο. Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από το διπλό κομβικό σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό και Προαστιακός) του Μετρό Χαλανδρίου, το σταθμό της Αγίας Παρασκευής και από το σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείο. Η εγγύτητα της Αγίας Παρασκευής τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στο αεροδρόμιο, έχει αναδείξει την περιοχή σε πόλο έλξης εγχώριων και ξένων επενδυτικών κεφαλαίων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RJRZ - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
121 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή