Duplex 277 τμ, Κεφαλάρι, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 985.000
  • 5+
  • 277
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στο καλύτερο κομμάτι του Κεφαλαρίου - Πολιτείας, βρίσκεται αυτή η περιποιημένη μεζονέτα του 2007.
Η μοναδικότητα του ακινήτου έγκειται στον αποκλειστικά δικό του μεγάλο κήπο 500 τ.μ., με την ιδιωτική πισίνα 50 τ.μ. και το ΒΒQ. Μέρος συγκροτήματος κατοικιών, βρίσκεται σε επικλινές οικόπεδο δύο επιπέδων και αποτελείται από συνολικά 5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και 2 W.C. καθώς και κλειστό, υπόγειο γκαράζ.
Μπαίνοντας στον κύριο χώρο της κατοικίας βρίσκουμε το σαλόνι με το τζάκι του, την τραπεζαρία, η οποία έχει απρόσκοπτη θέα στον κήπο με την πισίνα καθώς και την open plan κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με εντοιχισμένες συσκευές Miele. Στο ίδιο επίπεδο συναντάμε τα 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master, το ένα μπάνιο και το ένα W.C.
Κατεβαίνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο, όπου έχει δική του ανεξάρτητη είσοδο με πόρτα ασφαλείας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, βρίσκουμε το playroom με το τζάκι, που έχει πρόσβαση στο μπροστινό κήπο, ένα υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του, μια επιπλέον κουζίνα, ένα γραφείο, το χώρο πλυντηρίου καθώς και την αποθήκη.
Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου περιλαμβάνονται συναγερμός, boiler, αυτονομία πετρελαίου και τζάκι σε κάθε επίπεδο. Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Ιδανικό να στεγάσει μια μεγάλη οικογένεια, αυτό το ακίνητο αποτελεί μία θαυμάσια επιλογή για όλους όσοι αγαπούν την καλαισθησία και την χαλάρωση σε ένα μεγάλο κήπο με πισίνα.

Τοποθεσία: Η Πολιτεία θεωρείται ένα εύπορο προάστιο τοποθετημένο στους πρόποδες του πευκοδάσους της Πεντέλης, μόλις 4χλμ. από την Κηφισιά και 16χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Η Πολιτεία είναι μια αυστηρά κατοικημένη περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να λειτουργούν στην περιοχή καταστήματα λιανικής, εμπορικά καταστήματα και επαγγελματικές επιχειρήσεις.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Πολιτεία είναι ένα καταπράσινο προάστιο, περιτριγυρισμένο από δάση, ιδανικό για όσους αναζητούν την αρμονία με τη φύση. Εκεί, συναντάς μεγάλες, πολυτελής βίλες, ενώ είναι η κατοικία πολλών ξένων που διαμένουν και εργάζονται στην Αθήνα όπως επίσης και μερικών από τις πιο ισχυρά επιχειρηματικές και ναυτιλιακές οικογένειες της χώρας. Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αποκλειστικά μέλη σε αθλητικά κλαμπ, όπως το Πολιτεία Tennis Club. Τα ξενόγλωσσα σχολεία είναι εύκολα προσβάσιμα καθώς εξυπηρετούνται από πολλά σχολικά λεωφορεία
Προσβασιμότητα: Η Πολιτεία συνδέεται πολύ καλά με την Κηφισιά, που είναι ο πλησιέστερος εμπορικός κόμβος, και με την υπόλοιπη Αθήνα. Η κοντινή του απόσταση από την εθνική οδό προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.
Επενδυτική δυναμική: Είναι μια από τις πιο διάσημες περιοχές της Αθήνας και πάντα θα είναι πόλος έλξης επενδύσεων σε ακίνητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RFYX - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
277 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 985.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή